Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
AN4 spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui AN4 spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
AN4 spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
AN4 spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

AN4 spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 80 x 51 x 181 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: balta/pilka, balta/ruda, balta/riešutmedis.
Spintos durys varstomos.
Spintos viduje kabykla rūbams ir lentyna.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

AN baldų kolekcijos pasirinkimas  AN baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Ši spinta su savo unikaliomis savybėmis yra funkcionalus ir stilingas papildymas bet kuriam namų interjerui. Jos dizainas ir medžiagos pasirinkimas sukurią šiuolaikišką ir praktišką spintą, kuri atitiks įvairius interjero stilius.

Korpusas, pagamintas iš PVC kantuotės, suteikia spintai tvirtumą ir ilgaamžiškumą. PVC pasižymi atsparumu įvairioms aplinkos įtakoms, todėl spinta išliks tvirta ir nepažeista ilgą laiką. Be to, PVC yra lengvas ir lengvai prieinamas, suteikiantis galimybę gaminti kokybiškus baldus.

Baldas pagamintas iš pušies medienos, kuris suteikia spintai natūralumo ir šilumos jausmą. Pušies mediena yra ne tik estetiškai patraukli, bet ir tvirta, užtikrinanti spintos ilgaamžiškumą. Tai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik funkcionalumą, bet ir natūralias medžiagas savo namuose.

Spalvos pasirinkimas leidžia pritaikyti šią spintą pagal savo skonį ir interjero reikalavimus. Galite rinktis tarp tris skirtingų kombinacijų: balta/pilka, balta/ruda, balta/riešutmedis. Ši paletė suteikia galimybę pritaikyti spintą įvairioms kambarių atmosferoms ir stiliams.

Varstomos spintos durys suteikia lengvą prieigą prie spintos turinio, o tuo pačiu suteikia patrauklų ir tvarkingą išvaizdą. Tai ypač svarbu tiems, kurie nori išlaikyti tvarką ir stilių savo namuose.

Spintos viduje yra integruota kabykla rūbams, kuri užtikrina jų tvarkingą laikymą, ir lentyna, kurioje galima sutalpinti kitus daiktus arba papuošalus. Šie funkcionalūs elementai padeda optimaliai išnaudoti spintos erdvę ir suteikia daugiau organizavimo galimybių.

Visa tai daro šią spintą išskirtiniu ir praktišku baldų elementu, kuris ne tik papildo jūsų namus, bet ir atitinka jūsų poreikius dėl funkcionalumo, estetikos ir patvarumo.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai