Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
AN10 naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos, spintelė AN10 naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos, spintelė
NUOTRAUKOS
AN10 naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos, spintelė
AN10 naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos, spintelė

AN10 naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos, spintelė

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 49 x 40 x 51 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: balta/pilka, balta/ruda, balta/riešutmedis.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas, todėl pasirinktus baldus lengva derinti tarpusavyje.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

AN baldų kolekcijos pasirinkimas  AN baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Naktinė spintelė yra neatsiejama miegamųjų baldų dalis, kuri ne tik papildo bendrą kambario dizainą, bet ir suteikia jums patogumo organizuojant asmeninius daiktus bei sukurdama funkcionalią erdvę šalia lovos. Pasirinkdami naktinę spintelę su įdomiais dizaino elementais, suteikiate savo miegamajam išskirtinumo ir stiliaus.

Šios konkretaus modelio naktinės spintelės korpusas yra pagamintas iš kantuotės, naudojant PVC dengimą. Kantuotės naudojimas suteikia ne tik patvarumą, bet ir lengvumą priežiūros – ši medžiaga atspari dulkių kaupimuisi ir drėgmei, išlaiko spintelės išvaizdą ilgą laiką.

Baldas pagamintas iš pušies medienos, kas sukuria natūralų ir jaukų atmosferą miegamajame. Pušis yra ne tik tvirta, bet ir graži medžiaga, kurios tekstūra ir spalva puikiai derės su skirtingais interjero stiliais. Ši spintelė gali tapti ne tik funkcionaliu baldų elementu, bet ir stilingu akcentu miegamajame.

Naktinės spintelės spalvų pasirinkimas leidžia jums tinkamai pritaikyti ją prie esamo interjero. Galite rinktis iš trijų spalvų kombinacijų: balta/pilka, balta/ruda arba balta/riešutmedis. Šis platų pasirinkimas suteikia galimybę sukurti harmoningą ir suderintą kambario išvaizdą.

Be funkcionalumo, ši naktinė spintelė taip pat siūlo papildomą patogumą su patvariomis ir lengvai judančiomis stalčių dėžutėmis. Tokios spintelės gali tapti puiki vieta laikyti knygas, telefonus ar kitus asmeninius daiktus, kurie tampa nepaprastai svarbūs jūsų nakties poilsiui. Sumažinkite chaosą savo miegamajame ir pasirinkite naktinę spintelę, kuri atitiks tiek jūsų dizaino, tiek funkcionalumo lūkesčius.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai