Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
AN13 kavos, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui AN13 kavos, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
AN13 kavos, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
AN13 kavos, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

AN13 kavos, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 110 x 70 x 56 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: balta/pilka, balta/ruda, balta/riešutmedis.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas, todėl pasirinktus baldus lengva derinti tarpusavyje.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

AN baldų kolekcijos pasirinkimas  AN baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Kavos staliukas su kantuote iš PVC yra puikus pasirinkimas tiek funkcionalumo, tiek stiliaus atžvilgiu. Šis baldas puikiai tinka įvairioms erdvėms nuo svetainės iki bendrojo gyvenamojo, suteikiant jums galimybę ne tik pailsėti, bet ir papuošti savo namus šiuolaikinio dizaino elementu.

Kantuotė, pagaminta iš PVC, ne tik suteikia staliukui patvarumo, bet ir atveria duris kūrybiškumui dizaino srityje. PVC kantuotės įvairovė leidžia rinktis iš skirtingų spalvų ir formų, suteikiant staliukui individualumo ir galimybę derinti jį su jūsų namų aplinka.

Baldas gaminamas iš pušies medienos, kuris yra ne tik estetiškai malonus, bet ir tvirtas bei ilgaamžis. Pušies mediena suteikia kavos staliukui natūralų šilumą ir kokybę, prisidedant prie bendro produkto ilgaamžiškumo. Tai taip pat yra ekologiškas pasirinkimas, nes pušies mediena yra atsinaujinanti ir lengvai perdirbama medžiaga.

Kavos staliuko spalvinis pasirinkimas suteikia galimybę pritaikyti jį prie jūsų interjero spalvų schemos. Balta/pilka, balta/ruda arba balta/riešutmedis - šios spalvos yra universalios ir derinsis su įvairiais dizaino stiliais. Nuoseklus ir šiuolaikiškas balto spalvos derinys arba šilti atspalviai su ruda ar riešutmedžio tonais suteiks jūsų erdvei ypatingą atmosferą.

Kavos staliukas su PVC kantuote yra ne tik praktiškas, bet ir dekoratyvinis elementas jūsų namuose. Jo universali spalvinė paletė, medžio kokybė ir PVC kantuotė suteikia galimybę sukurti jaukią, šiuolaikišką ir estetiškai patrauklią erdvę, kurioje norėsite leisti daugybę malonių akimirkų.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai