Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
AN8 komoda svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui AN8 komoda svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
AN8 komoda svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
AN8 komoda svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

AN8 komoda svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 140 x 40 x 91 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: balta/pilka, balta/ruda, balta/riešutmedis.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas, todėl pasirinktus baldus lengva derinti tarpusavyje.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

AN baldų kolekcijos pasirinkimas  AN baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Komoda yra išskirtinis ir funkcionalus baldas, kuris ne tik papildo jūsų namų interjerą, bet ir suteikia praktiškumo ir organizuotumo jūsų kasdieniame gyvenime. Ši konkreči komoda, puošta kantuote iš PVC, atspindi modernius dizaino standartus ir siūlo išskirtinės kokybės sprendimus.

Kantuotė, pagaminta iš PVC, yra ne tik estetiškai patraukli, bet ir praktiška. Ši medžiaga yra lengva prižiūrėti, atspari drėgmei ir lengvai valoma. Tai suteikia jums ramybę, kad jūsų komoda išliks tvarkinga ir tvirta ilgą laiką, atspari kasdieniniam naudojimui.

Baldas, iš kurio pagaminta ši komoda, yra pušies mediena. Pušis yra populiarus pasirinkimas baldų gamybai dėl savo tvirtumo, ilgaamžiškumo ir natūralaus grožio. Pušies šviesi ir graži tekstūra puikiai derinasi su įvairiais interjero stiliais, pridėdama jaukumo ir šilumos pojūtį jūsų namuose.

Spalvų pasirinkimas - balta/pilka, balta/ruda, balta/riešutmedis - suteikia jums galimybę pritaikyti komodą pagal savo asmeninius skonius ir namų dizaino spalvų paletę. Nuo šviesių ir gaivių tonų iki šiltų ir rafinuotų atspalvių, galite atrasti tą, kas idealiai tinka jūsų interjerui.

Ši komoda ne tik siūlo vizualinį pranašumą, bet ir yra funkcionali. Turint įvairių dydžių stalčius ir lentynas, ji gali būti naudojama kaip saugi ir tvarkoma vieta visiems jūsų daiktams. Tai puikus pasirinkimas tiek svetainei, tiek miegamajam, suteikiantis patogumą ir organizuotumą jūsų kasdieniame gyvenime.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai