Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
SVE13 miegamojo lova SVE13 miegamojo lova
NUOTRAUKOS
SVE13 miegamojo lova
SVE13 miegamojo lova

Specifikacija

 

Išmatavimai - 170 x 209,5 x 95 cm (P x G x A). 
Miegama vieta - 160 x 200 cm.

Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Lova be patalynės dėžės.
Lovos pagrindas - grotelės.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Spalvų pasirinkimo nėra.
Elegantiškos medinės kojelės ir rankenėlės.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

Čiužinys užsakomas atskirai.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

SVE baldų kolekcijos pasirinkimas  SVE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Ši lova yra unikali savo moderniu dizainu ir aukštos kokybės medžiagomis. Jos kantuotė yra pagaminta iš PVC, suteikianti jai ne tik elegantišką išvaizdą, bet ir didelį atsparumą įvairioms įtakoms. PVC medžiaga taip pat lengva priežiūra, todėl lova išsiskiria ne tik stilingu, bet ir praktišku sprendimu.

Baldas, iš kurio pagaminta ši lova, yra aukštos kokybės LMDP. Tai medžiaga, kuri yra gaminama iš medienos drožlių ir sintetinių dalelių, sujungtų specialiais klijais ir spaudžiant dideliu slėgiu. Ši medžiaga yra itin stipri ir atspari deformacijoms, todėl lova yra ilgaamžė ir patvari.

Viena iš šios lovos savybių yra tai, kad ji neturi patalynės dėžės. Tai suteikia jai lengvumo ir subtilumo įspūdį bei palengvina lovos valymą ir priežiūrą. Be to, tai leidžia optimaliai išnaudoti erdvę po lova, kuri gali būti naudojama kaip papildomas saugojimo plotas.

Lovos pagrindas sudarytas iš grotelių, kurios užtikrina tvirtą ir patogų miegamąjį paviršių. Grotelės skirsto lovos svorį lygiomis dalimis, todėl jūsų miegamasis bus ne tik patogus, bet ir ilgaamžis.

Ši lova yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina modernų dizainą, aukštą kokybę ir praktiškumą. Ji ne tik prideda elegancijos bet kuriam miegamajam, bet ir užtikrina patogų ir ramų miegą ilgus metus.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai