Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
SVE5 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui SVE5 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
SVE5 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui
SVE5 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui

SVE5 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 135 x 40 x 55,2 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Elegantiškos medinės kojelės ir rankenėlės.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

SVE baldų kolekcijos pasirinkimas  SVE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

TV staliukas yra funkcionalus ir stilingas baldas, pritaikytas moderniosios svetainės interjerui. Jo pagrindinė sudedamoji dalis - kantuota PVC kantuotė, suteikianti staliukui tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Šis baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP (lyginai mažo tankio plokštės), užtikrinančios ne tik patvarumą, bet ir elegantiškumą.

Nors nėra pasirinkimo spalvų, staliuko neutralus dizainas leidžia lengvai įsilieti į įvairius interjero stilius. Staliuko dizainas nusileidžia šviesioms ir natūralioms spalvoms, susiliejant su skirtingais interjero elementais. Tai puikus pasirinkimas norint sukurti skandinaviško stiliaus svetainę, kurioje dominuoja paprastumas ir funkcionalumas.

Elegantiškos medinės kojelės ir rankenėlės prideda subtilaus grožio staliukui, sukurdamos šilumą ir natūralumą. Medis ne tik atneša gamtos elementų į interjerą, bet ir suteikia jaukumo bei šilumos pojūtį. Medinės detalės puikiai harmonizuoja su bendru staliuko dizainu, sukuriant šiuolaikišką ir šiltą atmosferą.

Šis TV staliukas yra ne tik stilingas, bet ir praktiškas, suteikiantis galimybę sutvarkyti erdvę. Su integruotu stovu televizoriaus laikymui ir papildomais skyriais saugoti įvairiems daiktams, jis atitinka tiek estetinius, tiek funkcinius reikalavimus. Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema sukuria subtilų ir modernų pojūtį, atitinkantį šiuolaikinio gyvenimo poreikius. Svarbu paminėti, kad aukštos kokybės medžiagos ir dizaino detalių derinys užtikrina ilgalaikį staliuko naudojimą ir patikimumą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai