Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
SVE11 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui SVE11 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
SVE11 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
SVE11 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

SVE11 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 122 x 25,4 x 50 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

SVE baldų kolekcijos pasirinkimas  SVE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna yra neatskiriama dalis daugelio namų ir biurų interjero, todėl svarbu rinktis aukštos kokybės ir stilingą variantą. Ši konkreti lentyna, kurios kantuotė pagaminta iš PVC, yra puikus pasirinkimas siekiant derinti funkcionalumą su išskirtiniu dizainu. Jos baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP medžio, užtikrinančio ne tik ilgaamžiškumą, bet ir išskirtinę atsparumą kasdieniniam naudojimui.

Ši lentyna pasižymi skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema, kurioje pabrėžiama paprastumas ir funkcionalumas. Stilingas, bet subtilus dizainas leidžia lengvai integruoti šią lentyną į įvairias erdves, suteikiant joms šiuolaikiškumo ir elegancijos akcentą. Šis baldas tinka tiek moderniems, tiek klasikiniams interjerams, prisitaikydamas prie įvairių skonių ir stilių.

Kantuotė iš PVC suteikia lentynai ypatingą atsparumą įvairiems poveikiams, tokiems kaip drėgmė, dulkės ar įbrėžimai. Tai padeda išsaugoti lentynos išvaizdą ilgą laiką, kartu užtikrinant lengvą valymą ir priežiūrą. Be to, PVC medžiaga yra ekologiška ir atitinka aukštus standartus dėl aplinkos apsaugos.

Nors spalvų pasirinkimo nėra, tai puikiai įtraukia lentyną į neutralių ir šviesių spalvų interjerus. Ji leidžia kurti subtilius ir harmoningus derinius su kitais baldais ir interjero detalėmis. Ši lentyna puikiai atitinka tiek funkcionalumo, tiek stiliaus poreikius, suteikdama galimybę lengvai organizuoti daiktus ir tuo pačiu pridėti elegancijos bet kuriai erdvei.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai