Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
SVE6 lentynų spinta svetainei, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui SVE6 lentynų spinta svetainei, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
SVE6 lentynų spinta svetainei, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui
SVE6 lentynų spinta svetainei, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui

SVE6 lentynų spinta svetainei, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 80 x 40 x 127,3 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Elegantiškos medinės kojelės ir rankenėlės.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

SVE baldų kolekcijos pasirinkimas  SVE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna yra funkcionalus ir stilingas namų baldas, sukurtas su ypatingu dėmesiu į detalę ir kokybę. Šis baldas puikiai tinka moderniosios svetainės interjerui, pridedant skandinaviško stiliaus akcentą. Lentynos korpusas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP medžio, užtikrinančio ilgaamžiškumą ir patvarumą.

Korpuso kantuočių apdaila vykdyta naudojant PVC medžiagą, kuri ne tik suteikia lentynai elegantišką išvaizdą, bet ir apsaugo nuo įvairių išorinių įtakų. Tai svarbu, siekiant išsaugoti baldų išvaizdą nepakitę per ilgą naudojimo laikotarpį. Kantuočių spalva yra neutrali ir universalioji, taip pat nereikalauja ypatingo priežiūros.

Baldas pasižymi moderniomis linijomis ir subtiliomis detalėmis, kurios suteikia jam elegantiškumo ir minimalizmo. Lentynos dizainas nereikalauja per daug dėmesio, bet tuo pačiu metu lengvai pritaikomas įvairiems interjero stiliams. Tai puikus pasirinkimas norint suteikti jaukumo ir tvarkos pojūtį erdvėje.

Elegantiškos medinės kojelės ir rankenėlės suteikia lentynai natūralumo ir šilumos jausmą. Medžio elementai harmoningai derinami su PVC kantuočių švarumu, sukurdami subtilų ir nuoseklų visumos vaizdą. Šis derinys taip pat pabrėžia lentynos funkcionalumą, leisdama jai harmoningai įsilieti į svetainės ar kitos patalpos aplinką.

Nors lentynos spalvų pasirinkimo galimybės yra ribotos, tai suteikia galimybę lengvai derinti šį baldą su kitais interjero elementais. Toks sprendimas leidžia lentynai išlikti universalia ir ilgam laikui aktuali, atspindinti šiuolaikinės ir funkcionalios aplinkos charakterį. Ši skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema yra puikus pavyzdys, kaip dizainas ir funkcionalumas gali harmoningai koegzistuoti, suteikiant jūsų namams išskirtinumo ir modernumo.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai