Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
SVE4 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui SVE4 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui
NUOTRAUKOS
SVE4 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui
SVE4 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui

SVE4 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 45 x 40 x 185 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Vitrinos lentynuose galima papildomai įmontuoti LED apšvietimą.
Elegantiškos medinės kojelės ir rankenėlės.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

SVE baldų kolekcijos pasirinkimas  SVE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna yra neatsiejama dalis kiekvienos namų interjero, o kantuotė iš PVC bei aukštos kokybės LMDP medžiagų garantuoja ilgaamžiškumą ir funkcionalumą. Ši svetainės lentyna sujungia praktiškumą, eleganciją ir skandinaviško stiliaus dizainą, kuris šiuolaikinėse namų erdvėse yra itin populiarus.

Baldas yra pagamintas iš aukštos kokybės LMDP medžiagos, užtikrinančios tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Ši medžiaga atspari įvairiems mechaniniams pažeidimams ir išsiskiria ilgaamžiškumu, todėl lentynos tarnaus Jums ilgą laiką, išlaikydamos savo išvaizdą ir funkcionalumą.

Kantuotės iš PVC suteikia lentynai modernų ir švarų išvaizdą. PVC medžiaga ne tik atrodo elegantiškai, bet ir yra lengva priežiūra. Ji nereikalauja ypatingo dėmesio ir lengvai valosi, todėl lentynos išliks švari ir tvarkinga ilgą laiką.

Spalvų pasirinkimo nėra, tačiau tai leidžia lengvai derinti šią lentyną su įvairiomis interjero schemomis. Švarus, balto ir natūralaus medžio atspalviai sukuria ramią ir jaukią atmosferą, įpindamos skandinaviško stiliaus akcentus.

Vitrinos lentynose galima papildomai įmontuoti LED apšvietimą, kuris prideda švelnios šviesos ir sukuria modernų efektą. Tai ne tik prideda funkcionalumo, bet ir suteikia galimybę akcentuoti Jūsų mėgstamus dekoratyvinius elementus ar knygas.

Elegantiškos medinės kojelės ir rankenėlės suteikia lentynai subtilumo ir šilumos. Jos ne tik atlieka funkcionalią rolę, bet ir sukuria harmoningą dizainą, kuris prisideda prie bendros svetainės baldų sistemos suvokimo.

Ši skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina funkcionalumą, išskirtinį dizainą ir ilgaamžiškumą. Lentyna su kantuote iš PVC ir aukštos kokybės LMDP medžiagos yra puiki investicija į jūsų namus, suteikianti šiuolaikinį ir šiltą atmosferą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai