Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
SVE2 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui SVE2 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui
NUOTRAUKOS
SVE2 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui
SVE2 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui

SVE2 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 45 x 52 x 185 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Elegantiškos medinės kojelės ir rankenėlės.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

SVE baldų kolekcijos pasirinkimas  SVE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Ši spinta, gaminama iš kantuotos PVC medžiagos, išsiskiria ne tik moderniu dizainu, bet ir aukštos kokybės LMDP naudojimu, kuris užtikrina baldų ilgaamžiškumą. Šios spintos gamyboje skiriamas ypatingas dėmesys detalėms ir funkcionalumui.

Viena iš šios spintos išskirtinių savybių yra jos neutrali spalva, kuri lengvai įsilieja į bet kokį interjerą. Ši spinta ne tik tampa praktišku saugojimo sprendimu, bet ir gali papildyti jūsų namų ar biuro dizainą, sukurdama subtilų ir elegantišką atmosferą.

Spintos medinės kojelės ir rankenėlės prideda šiek tiek šilumos ir natūralumo, suteikdamos jai skandinaviško stiliaus bruožų. Šis dizainas atspindi minimalizmą ir funkcionalumą, būdingus šiam stiliaus krypčiai. Koordinuotos detalės padeda sukurti harmoningą ir suderintą vizualinį įspūdį.

Ši svetainės baldų sistema yra ne tik stilinga, bet ir praktiška. Spintos vidaus erdvė yra puikiai suplanuota, suteikiant daug vietos saugoti drabužius, buitinę techniką ar kitus daiktus. Įvairių dydžių lentynos, stalčiai ir kabintuvai leidžia optimaliai išnaudoti erdvę, taip pat lengvai surasti norimus daiktus.

Be to, naudojant kokybiškas medžiagas, ši spinta ne tik atrodo išskirtinai, bet ir yra atspari įvairiems pažeidimams bei lengva priežiūrai. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik išvaizdą, bet ir funkcionalumą bei ilgaamžiškumą savo baldų. Ši skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema tikrai gali praturtinti jūsų gyvenamojo ar darbo erdvę, suteikdama jai modernumo ir elegancijos prisilietimą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai