Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
SVE9 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui SVE9 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
SVE9 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
SVE9 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

SVE9 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 130 x 40 x 92,8 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Elegantiškos medinės kojelės ir rankenėlės.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

SVE baldų kolekcijos pasirinkimas  SVE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Kantuotės PVC medžiaga suteikia šiai komodai ypatingą ilgaamžiškumą ir atsparumą kasdieniam naudojimui. Baldas yra pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotos medienos drobės plokštės), kuri užtikrina ne tik tvirtumą, bet ir išskirtinį išvaizdos ilgalaikiškumą.

Ši komoda išsiskiria tuo, kad nėra ribojama spalvų pasirinkimu. Tai suteikia galimybę lengvai integruoti ją į įvairias interjero stilių, pritaikant prie bet kokių spalvų schemų. Ji tampa universalios naudojimo ir derinimo galimybė, suteikianti erdvės savininkui laisvę eksperimentuoti su interjero dizainu.

Elegantiškos medinės kojelės ir rankenėlės ne tik suteikia šiam baldui estetiškumo, bet ir prideda natūralumo šaltinio. Šios detalės subtiliai prideda šilumos ir jaukumo į kambarį, prisidėdamos prie bendro interjero švelnumo. Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema puikiai įpina šiuolaikinį ir tradicinį dizainą, kuris gali atitikti įvairių skonį bei interjero poreikius.

Komoda ne tik estetiškai maloni, bet ir praktiškai funkcionali. Jos konstrukcija užtikrina pakankamą saugumą ir tvirtumą, o išmanus dizainas leidžia tinkamai organizuoti jūsų daiktus. Su tokia komoda gaunate ne tik funkcionalumą, bet ir galimybę sukurti harmoningą ir jaukų aplinką savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai