Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
Nauja
LIMA virtuvės stalas, modernus pietų stalas svetainei, valgomajam LIMA virtuvės stalas, modernus pietų stalas svetainei, valgomajam LIMA virtuvės stalas, modernus pietų stalas svetainei, valgomajam LIMA virtuvės stalas, modernus pietų stalas svetainei, valgomajam
NUOTRAUKOS
LIMA virtuvės stalas, modernus pietų stalas svetainei, valgomajam
LIMA virtuvės stalas, modernus pietų stalas svetainei, valgomajam
LIMA virtuvės stalas, modernus pietų stalas svetainei, valgomajam
LIMA virtuvės stalas, modernus pietų stalas svetainei, valgomajam

LIMA virtuvės stalas, modernus pietų stalas svetainei, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 140 x 80 x 75 cm (P x G x A).
Stalviršis gaminamas iš 10,5 mm blizgios keramikos.
Stalviršio spalva - baltas.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Stalo kojų spalva - juoda.

 

Aprašymas

 

LIMA virtuvės stalas yra elegantiškas ir funkcionalus baldas, kuris praturtins bet kurio virtuvės interjerą savo moderniu dizainu ir kokybiška gamyba. Stalas yra sumontuotas su 10,5 mm storio blizgaus baltos keramikos stalviršiu, kuris ne tik suteikia stalui elegantiškumo, bet ir užtikrina ilgaamžiškumą bei atsparumą įvairiems kasdienio naudojimo išbandymams.

Stalviršio balta spalva suteikia jūsų virtuvei šviesumo ir grynumo jausmą, tuo pačiu padėdama jai atrodyti erdviau ir šviesiau. Keramika yra puikus pasirinkimas virtuvės stalui dėl jos ypatingų savybių - ji yra ne tik labai atspari įbrėžimams, bet ir lengvai valoma bei higieniška. Taigi, su LIMA virtuvės stalu jums nebereikės nerimauti dėl mažų įbrėžimų ar dėmių, nes jį lengva valyti ir išlaikyti švarų.

Stalo kojos pagamintos iš kokybiško metalo, kuris padengtas miltelinio dažymo procedūra, suteikianti joms patvarumą ir ilgaamžiškumą. Jų juoda spalva puikiai harmonizuoja su baltu stalviršiu, suteikdama stalui modernų ir išskirtinį išvaizdą. Be to, metalinės kojos suteikia stabilumo ir tvirtumo, užtikrinant, kad stalas stovės tvirtai net ir esant didesniam našumui ar judesiui aplinkui.

LIMA virtuvės stalas yra puikus pasirinkimas tiek mažesnėse, tiek didesnėse virtuvėse, nes jis ne tik atrodo stilingai, bet ir pasižymi praktiškumu bei funkcionalumu. Jo modernus dizainas ir aukšta kokybė užtikrins, kad jis taptų ne tik jūsų virtuvės centrine, bet ir mėgstamiausia vieta šeimos susibūrimams ir bendravimui. Investuokite į LIMA virtuvės stalą ir patirkite aukščiausią komfortą ir stilių savo virtuvėje!

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai