Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LA14 išskleidžiamas stalas virtuvei, valgomajam LA14 išskleidžiamas stalas virtuvei, valgomajam
NUOTRAUKOS
LA14 išskleidžiamas stalas virtuvei, valgomajam
LA14 išskleidžiamas stalas virtuvei, valgomajam

LA14 išskleidžiamas stalas virtuvei, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 77 x 160-240 x 90 cm (A x I x P).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Modernaus dizaino baldai, sukurti atsižvelgiant į naujausias interjero tendencijas.
Baldas nesurinktas.

LA baldų kolekcijos pasirinkimas  LA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Išskleidžiamas stalas su kantuote iš PVC yra praktiškas ir funkcionalus baldas, kuris suteikia patogumą ir lankstumą jūsų namuose ar biure. Šis stalas yra sukurtas naudojant aukštos kokybės laminuotą medieną (LMDP), užtikrinantį ilgaamžiškumą ir estetiškumą.

Kantuotė iš PVC yra ne tik dėmesio vertas dizaino elementas, bet ir funkcionalumas. PVC yra atsparus drėgmei, lengvai valomas ir ilgaamžis medžiagos tipas, todėl šis stalas puikiai tinka įvairioms situacijoms. Tai puiki pasirinktis tiek virtuvėje, tiek valgomajame, nes PVC yra atsparus dėmių atsiradimui ir lengvai išlaiko savo spalvą.

Baldas pagamintas iš aukštos kokybės laminuoto medienos, LMDP, kuris yra ne tik tvirtas, bet ir patvarus. LMDP yra pluoštinė mediena, pagaminta iš kelių sluoksnių, kuriuos susieja specialios klijai. Šis gamybos procesas suteikia medžiagai išskirtinę stiprumą ir atsparumą deformacijoms, taip pat užtikrina ilgą tarnavimo laiką.

Išskleidžiamas stalas yra ypatingai patogus tiems, kurie vertina lankstumą ir taupymą erdvėje. Jį galima lengvai išskleisti ar suskleisti pagal poreikį, o tai leidžia pritaikyti stalą skirtingoms situacijoms ir kiekvienam naudotojui. Tai ypač svarbu tiems, kurie turi ribotą erdvę savo namuose ar biure.

Baldas su kantuote iš PVC ir pagamintas iš LMDP yra ne tik funkcionalus, bet ir stilingas sprendimas, kuris atitiks net labiausiai išrankių klientų poreikius. Jo modernus dizainas ir aukštos kokybės medžiagos užtikrina ilgalaikį naudojimą bei malonumą dėl gražaus interjero.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai