Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LA12 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio, kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
LA12 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio, kambariui, biurui

LA12 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio, kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 18 x 90 x 17,6 cm (A x P x G).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Modernaus dizaino baldai, sukurti atsižvelgiant į naujausias interjero tendencijas.
Baldas nesurinktas.

LA baldų kolekcijos pasirinkimas  LA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna yra neatsiejama dalis kiekvieno namo ar biuro interjero, teikianti funkcionalumą ir estetiką viename. Šiuolaikinė lentyna, apie kurią šiame tekste bus kalbama, yra ne tik naudingas laikymo sprendimas, bet ir išskirtinės dizaino detalės dalis. Jos kantuotė pagaminta iš aukštos kokybės PVC, kuris suteikia ne tik ilgaamžiškumą, bet ir lengvumą bei atsparumą įvairiems mechaniniams pažeidimams.

Baldas, iš kurio sukurtas šis furnitūros elementas, pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos pluoštas). Tai medžiaga, kuri yra žinoma savo tvirtumu ir atsparumu deformacijoms. Ši lentyna ne tik tarnaus ilgą laiką, bet ir išlaikys savo originalią išvaizdą, nenukenčiant nuo kasdienio naudojimo.

Lentynos fasadas ypatingas dėl lentjuosčių formos lamelių, kurie sukuria subtilų ir elegantišką vaizdą. Šios lamelės sumontuotos ant juodos matinės LMDP, suteikiančios lentynai modernų ir rafinuotą išvaizdą. Juoda matinė spalva ne tik sukuria kontrastą su šviesesniais lamelėmis, bet ir suteikia elegantiškumo bei šiuolaikinumo jausmą.

Ši lentyna tinka įvairioms patalpoms – nuo svetainės iki biuro ar virtuvės. Joje galima laikyti knygas, dekoratyvinius elementus, dokumentus ar kitus daiktus. Praktiškumas, kokybė ir išskirtinė dizaino detalė – tai yra pagrindinės savybės, kurios išskiria šią lentyną iš kitų. Lentyna, sukurtas iš aukštos kokybės medžiagų su ypatingu dizainu, ne tik atlieka savo funkciją kaip laikymo sprendimas, bet ir tampa vizualiniu akcentu kiekvienoje patalpoje, kurioje ji yra įrengta.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai