Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
LAGŪNA konsolė, staliukas svetainei, miegamajam, valgomajam, biurui, prieškambariui, stiklinis stalviršis LAGŪNA konsolė, staliukas svetainei, miegamajam, valgomajam, biurui, prieškambariui, stiklinis stalviršis LAGŪNA konsolė, staliukas svetainei, miegamajam, valgomajam, biurui, prieškambariui, stiklinis stalviršis
NUOTRAUKOS
LAGŪNA konsolė, staliukas svetainei, miegamajam, valgomajam, biurui, prieškambariui, stiklinis stalviršis
LAGŪNA konsolė, staliukas svetainei, miegamajam, valgomajam, biurui, prieškambariui, stiklinis stalviršis
LAGŪNA konsolė, staliukas svetainei, miegamajam, valgomajam, biurui, prieškambariui, stiklinis stalviršis

LAGŪNA konsolė, staliukas svetainei, miegamajam, valgomajam, biurui, prieškambariui, stiklinis stalviršis

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 80 x 40 x 90 cm (P x G x A).
Stalviršis - grūdintas stiklas.
Galima rinktis konsolės spalvas.
Konsolė gaminama iš LMDP, kuri yra atspari įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Rėmas - milteliniu būdu dažytas metalas.
Metalinio rėmo profilių storis - 1,5 cm.
Rėmo spalva - juoda.
Baldas surinktas.
Pagaminta Europoje.

PALAS baldų kolekcijos pasirinkimas  PALAS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

LAGŪNA konsolė – tai modernus ir stilingas baldas, kuris gali pridėti elegancijos ir funkcionalumo jūsų interjerui. Ši konsolė yra ne tik gražus, bet ir praktiškas sprendimas, kuris pasižymi aukšta kokybe ir ilgaamžiškumu.

Stalviršis LAGŪNA konsolėje yra pagamintas iš grūdinto stiklo, suteikiant jam išskirtinę švytėjimą ir šiuolaikišką išvaizdą. Be to, gamintojas siūlo galimybę rinktis iš įvairių konsolės spalvų, kad ji puikiai derėtų prie jūsų interjero spalvų schemos.

Svarbus LAGŪNA konsolės bruožas yra jos konstrukcija. Konsolė yra pagaminta iš LMDP (Laminato Medžio Dujos) plokščių, kurios yra ypatingai atsparios įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai. Plokščių storis siekia 18 mm, o jų paviršius dengtas PVC kantuote, kuri suteikia dar didesnę atsparumą kasdieniniam naudojimui. PVC kantuotės storis yra 2 mm, užtikrinant ilgalaikį konsolės estetiškumą.

Rėmas, kuris tvirtina visą konsolę, yra pagamintas iš milteliniu būdu dažyto metalo. Metalinio rėmo profilių storis siekia 1,5 cm, suteikiant stabilumą ir tvirtumą visam konstrukcijos kompleksui. Rėmo spalva yra juoda, kuri suteikia kontrastingą ir modernų išvaizdą.

LAGŪNA konsolė ne tik puikiai atrodo, bet ir pasižymi praktiškumu ir ilgaamžiškumu. Ji gali tarnauti kaip stilingas akcentas jūsų svetainėje, miegamajame ar kitoje erdvėje, kur reikalingas funkcionalus ir patrauklus baldas. Ši konsolė yra tinkamas pasirinkimas tiems, kurie siekia derinti stilių ir funkcionalumą savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai