Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RO14 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui RO14 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui RO14 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
RO14 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
RO14 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
RO14 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

RO14 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 80 x 46 x 87 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Metalo akcentai kampuose ir rankenėlėse.
Galima rinktis kairinę arba dešininę komodos moduliaciją.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Išskirtinio ir modernaus dizaino modulinių baldų sistema, kurio dėka sukursite originalų kambario dizainą.
Baldas nesurinktas.

RO baldų kolekcijos pasirinkimas  RO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Komoda yra neatsiejama baldų dalis, kuri ne tik papildo interjerą, bet ir suteikia papildomą saugojimo erdvę. Šiuolaikinė ir funkcionali komoda, apie kurią šiame tekste bus kalbama, pasižymi aukštos kokybės medžiagomis ir stilingu dizainu.

Ši konkrečių komodų serija naudoja kantuotę iš PVC, kuris yra lankstus ir atsparus. Tai suteikia ne tik patvarumą, bet ir lengvumą prižiūrint baldus. Dizainui pirmenybę teikiant aukštos kokybės medžiagoms, komoda gaminama iš LMDP (angl. Low to Medium Density Particleboard) – tai medžiaga, kuri yra stabilumo ir ilgaamžiškumo garantas.

Spalvų pasirinkimas nėra pateikiamas, todėl komoda gali subtiliai įsilieti į bet kokį interjerą. Tai leidžia ją lengvai derinti su kitais baldais ar spalvų paletėmis, suteikiant galimybę kurti harmoningą ir subtilų namų dizainą.

Metalo akcentai kampuose ir rankenėlėse suteikia komodai modernumo ir šiuolaikiškumo jausmą. Šie akcentai ne tik atrodo stilingai, bet taip pat suteikia papildomą tvirtumą baldams. Tai detalės, kurios prideda subtilaus, bet reikšmingo vizualinio priedo.

Viena iš šios komodos ypatybių yra galimybė pasirinkti tarp kairinės arba dešininės moduliacijos. Tai leidžia pritaikyti baldą pagal erdvės poreikius ar interjero specifiką. Ši galimybė suteikia daugiau lankstumo ir funkcionalumo, kad komoda taptų ne tik stilingu, bet ir patogiu saugojimo sprendimu.

Apibendrinant, ši komoda su kantuote iš PVC, aukštos kokybės LMDP, metaliniais akcentais ir galimybe pasirinkti moduliaciją yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina stilių, funkcionalumą ir ilgaamžiškumą savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai