Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
KING, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui KING, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui KING, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
KING, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
KING, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
KING, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

KING, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 110 x 110 x 42 cm (P x G x A).
Šiuolaikinis, komfortiškas pufas KING suteiks erdvėms funkcionalumo.
Šis baldas puikiai derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą. Pasitikite komfortišką ir mielą kambario akcentą!
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Beržo medienos kojelės, kurių spalvą galima rinktis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Pufas KING yra išskirtinio dizaino ir aukštos kokybės komforto elementas jūsų interjere. Šis pufas perteikia ne tik modernumą, bet ir funkcionalumą, suteikdamas jums galimybę pasirinkti tarp plataus audinių arba natūralios odos, atsižvelgiant į jūsų asmeninį skonį ir interjero stilių.

Vienas iš išskirtinų pufas KING bruožų yra platus audinių pasirinkimas. Galite pasirinkti iš įvairių tekstilės variantų, pradedant minkštomis ir šiltomis vilnomis, baigiant moderniais ir patvariais medžiagų deriniais. Tai suteikia jums galimybę sukurti ne tik patogų, bet ir stilingą akcentą jūsų namuose ar biure.

Jei teikiate pirmenybę natūralioms odos savybėms, KING pufas taip pat siūlo šią galimybę. Natūrali oda suteikia jaukumą, eleganciją ir ilgaamžiškumą. Skirtingi odos variantai leidžia jums priderinti pufą prie jūsų aplinkos spalvų paletės ir dizaino.

Spalvų spektras, kurį siūlo KING pufas, yra tiesiog įspūdingas. Nuo švelnių ir neutralių tonų iki ryškių ir sodrių spalvų, galite lengvai atrasti tinkamą atspalvį, kuris harmoningai dera su jūsų aplinka. Tai suteikia jums galimybę išreikšti savo asmeninį stilių ir sukurti unikalų erdvės įvaizdį.

Beržo medienos kojelės yra dar vienas KING pufas privalumas. Jos ne tik suteikia stabilumo ir tvirtumo, bet ir pateikia dar vieną pasirinkimo galimybę - galite pasirinkti kojelių spalvą, kurią pageidaujate. Tai leidžia sukurti deramą ir suderintą visumą, pritaikytą jūsų paties skoniui.

Pufas KING yra daugiau nei paprastas sėdėjimas - tai investicija į jūsų interjero grožį ir jaukumą. Su platų audinių ir odos pasirinkimu, spalvų gausa bei beržo medienos kojelių privalumais, šis pufas ne tik atspindi jūsų skonį, bet ir tampa išskirtiniu akcentu jūsų gyvenamojoje erdvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai