Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
LOFT, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam LOFT, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam LOFT, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam LOFT, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam LOFT, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam
NUOTRAUKOS
LOFT, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam
LOFT, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam
LOFT, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam
LOFT, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam
LOFT, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam

LOFT, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 245 x 98 x 89 cm (I x G x A).
LOFT baldų kolekcija išsiskiria šiuolaikišku ir unikaliu dizainu – rinkitės Jūsų poreikius atitinkančius audinius, juos keiskite ir derinkite tarpusavyje pagal nuotaiką, norus ar interjero stilių.
LOFT kolekcijos minkštos sofos pagamintos taip, kad audinį būtų itin lengva keisti – tereikia apversti sėdimąją ar atlošinę dalį kita puse ir kurti jau naują kambario įvaizdį. Daug aksesuarų ir skirtingų medžiagų derinių, tokių kaip oda, metaliniai porankiai ir kojytės, metalinės sagtys, žalvario spalvos užtrauktukai – visa tai šiam minkštam kampui suteikia individualumo ir ekstravagancijos.
Pagalvių vidus užpildytas silikoninėmis granulėmis, kurios tolygiai pasiskirsto ir užpildo pagalvės vidų. 
Užtrauktuko pagalba galėsite išvilkti audinį nuo sėdimų ir atraminių pagalvių ir esant poreikiui išskalbti.
Be unikalių formų ir spalvų derinių ši kolekcija išsiskiria ir dėmesiu komfortui. Jūsų patogumui ir poilsiui užtikrinti prie minkštųjų kampų ir sofų porankių tvirtinamos odinės kišenėlės – kad svarbiausi poilsio atributai būtų visuomet šalia. Kišenės gaminamos iš specialios odos su faktūriniu įspaudu, kurie pabrėžia industrinio stiliaus užuominas visoje kolekcijoje.
Aukštos baldo kojelės užtikrina, kad po juo laisva gali palysti standartinio aukščio robotas – siurblys.
Iš baldo šono gali būti integruota USB įkrovimo jungtis, tokiu atveju baldas turi būti prijungiamas prie maitinimo lizdo.
Didelio tankio putų poliuretanas užtikrina sedėjimo komfortą.
Baldo konstrukcija iš tvirtos buko medienos.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Sofa LOFT – tai nepriekaištingai pagaminta ir komfortiška sprendimo galimybė jūsų gyvenamajai patalpai. Ši sofa puikiai subalansuoja modernų stilių su funkcionalumu, o jos įvairios savybės užtikrina aukštą komfortą ir patogumą.

Pagalvių vidus yra užpildytas silikoninėmis granulėmis, suteikiančiomis minkštumo ir pritaikymo galimybių. Tai leidžia jums sukurti savo patogią sėdimąją vietą, prisitaikant prie savo asmeninių poreikių ir nuotaikos.

Odinės kišenėlės, tvirtinamos prie sofų porankių, ne tik prideda elegancijos, bet ir suteikia praktiškumo. Jose galite laikyti knygas, žurnalus, nuotolines pultus ar bet kuriuos kitus smulkius daiktus, todėl viskas, ko jums reikia, yra rankų pasiekiamoje vietoje.

Sofos LOFT aukštos kojelės ne tik prideda lengvumo ir elegancijos, bet ir leidžia lengvai valyti po sofą. Jų dizainas harmoningai įsilieja su bendru baldų stiliumi, suteikdama sofai modernaus ir subtilaus įspūdžio.

Iš baldo šono gali būti integruota USB įkrovimo jungtis, kas yra itin patogu mūsų besikeičiančiame technologijų pasaulyje. Tai puiki funkcija, leidžianti lengvai įkrauti įvairius įrenginius, sėdint patogioje sofos vietoje.

Didelio tankio putų poliuretanas, naudojamas sėdimosiose dalyse, užtikrina aukštą sėdėjimo komfortą. Ši medžiaga pritaikoma jūsų kūno formai, suteikdama pakankamą palaikymą ir minkštumą, nepriklausomai nuo to, kiek ilgai jūs sėdite.

Baldo konstrukcija iš tvirtos buko medienos suteikia LOFT sofai tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Ši medžiaga ne tik atrodo estetiškai, bet ir užtikrina, kad sofa tarnautų jums ilgą laiką su minimalia priežiūra.

Sofa LOFT – tai ne tik baldas, bet ir harmoningas interjero elementas, papildantis jūsų gyvenamojo ar svetainės dizainą. Tai yra dermė tarp modernaus dizaino ir funkcionalumo.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai