Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
SVE7 spintelė su lentynomis svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui SVE7 spintelė su lentynomis svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
SVE7 spintelė su lentynomis svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
SVE7 spintelė su lentynomis svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

SVE7 spintelė su lentynomis svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 45 x 40 x 127,3 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Elegantiškos medinės kojelės ir rankenėlės.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

SVE baldų kolekcijos pasirinkimas  SVE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Ši kantuotė iš PVC medžiagos suteikia spintelės dizainui modernų ir šiuolaikišką išvaizdą. PVC yra labai atsparus įvairioms aplinkos sąlygoms, todėl spintelė ilgai išliks nepraradusi savo pradinės išvaizdos. Taip pat, PVC lengvai valomas, todėl spintelę lengva prižiūrėti.

Baldas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP medžiagos, kuri užtikrina ne tik spintelės ilgaamžiškumą, bet ir stabilumą. Ši medžiaga yra labai atspari įvairiems fiziniam poveikiui, todėl spintelė tarnaus ilgai ir išliks nepažeista.

Nors spintelė gaminama tik vienoje standartinėje spalvoje, tai leidžia ją lengvai derinti su įvairiomis interjero spalvomis. Tai suteikia galimybę spintelę pritaikyti prie įvairių namų dizaino sprendimų.

Elegantiškos medinės kojelės ir rankenėlės suteikia spintelei švelnią ir išskirtinę išvaizdą. Šios detalės pridės subtilumo bei šilumos jūsų interjerui. Medinės detalės taip pat atskiria šią spintelę nuo kitų ir suteikia jai ypatingą charakterį.

Ši skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema idealiai tiks moderniems namams, kurie vertina funkcionalumą ir estetiką. Spintelė ne tik gali būti naudojama kaip stilingas saugojimo elementas, bet ir puikiai derės prie kitų skandinaviško stiliaus baldų, sukurdama vientisą ir harmoningą interjero vaizdą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai