Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
IMPULSE, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama trivietė sofa - lova svetainės kambariui, valgomajam IMPULSE, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama trivietė sofa - lova svetainės kambariui, valgomajam IMPULSE, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama trivietė sofa - lova svetainės kambariui, valgomajam IMPULSE, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama trivietė sofa - lova svetainės kambariui, valgomajam
NUOTRAUKOS
IMPULSE, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama trivietė sofa - lova svetainės kambariui, valgomajam
IMPULSE, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama trivietė sofa - lova svetainės kambariui, valgomajam
IMPULSE, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama trivietė sofa - lova svetainės kambariui, valgomajam
IMPULSE, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama trivietė sofa - lova svetainės kambariui, valgomajam

IMPULSE, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama trivietė sofa - lova svetainės kambariui, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 236 x 105 x 75 cm (P x G x A).
Miegama vieta - 184 x 145 cm (P x I).

Šis baldas sukurtas taip, kad prireikus galėtumėte reguliuoti atraminės pagalvės aukštį. Reguliuojamos atlošo pagalvės leidžia kiekvienam susikurti patogiausią padėtį nugarai ir galvai.
Baldo gamybai naudojamas aukšto tankio poliuretanas, užtikrinantis sedėjimo komfortą ir greitai grįžtantis į pradinę padėtį.
Čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių mikrospyruoklių bloko, kuris garantuoja maksimalų sedėjimo komfortą.
Karkaso rėmui gaminti naudojama buko mediena, kuri pagal savo tvirtumą yra antra po ąžuolo.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Sofa IMPULSE – tai aukštos kokybės ir inovatyvus baldas, kuris sujungia stilių, funkcionalumą ir reguliuojamą komfortą. Ši sofa sukuriama su mintimi apie individualius poreikius, leisdama vartotojui reguliuoti atraminės pagalvės aukštį, suteikiant galimybę pasirinkti patį patogiausią sėdimo padėtį.

Baldo gamybai pasirinktas aukšto tankio poliuretanas, kuris žinomas savo lankstumu, minkštumu ir ilgaamžiškumu. Ši medžiaga užtikrina ne tik komfortišką sėdėjimo patirtį, bet ir tai, kad sofa išlaikys savo formą ir struktūrą ilgą laiką, net reguliariai naudojant.

Sofos čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių micro spyruoklių bloko, kuris padeda palaikyti kiekvieną jūsų kūno dalį atskirai. Šis inovatyvus sprendimas suteikia ne tik patogumo, bet ir optimalaus palaikymo, prisitaikant prie jūsų kūno formos. Tai ypač svarbu ilgesniam sėdėjimui, užtikrindamas raumeningumą ir atsipalaidavimą.

Karkaso rėmui gaminti pasirinkta buko mediena, kuri žinoma dėl savo tvirtumo ir atsparumo. Buko mediena yra antra pagal tvirtumą po ąžuolo, todėl ji užtikrina ne tik stabilumą, bet ir ilgaamžiškumą. Tai reiškia, kad sofa IMPULSE yra ne tik funkcionali, bet ir patikima investicija į jūsų namų interjerą.

Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas leidžia jums pritaikyti sofą pagal savo skonį ir interjero stilių. Nuo švelnių ir šiltų audinių iki elegantiškos ir prabangios odos – galite pasirinkti tai, kas atitiks jūsų asmeninius pageidavimus ir sukurs harmoningą namų erdvę su sofą IMPULSE kaip akcentu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai