Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
SVE12 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui SVE12 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
SVE12 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
SVE12 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

SVE12 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 140 x 52 x 78,5 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Elegantiškos medinės kojelės ir rankenėlės.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

SVE baldų kolekcijos pasirinkimas  SVE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Rašomasis stalas su kantuote iš PVC yra funkcionalus ir stilingas baldas, kuris pritraukia dėmesį savo moderniu dizainu. Šis stalas yra pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos drobės plokštės), užtikrinančios jo ilgaamžiškumą ir tvirtumą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik išvaizdą, bet ir praktiškumą.

Stalo kantuotė yra pagaminta iš PVC, kuris yra atsparus drėgmei, lengvai valomas ir ilgai išlaiko savo išvaizdą. Tai suteikia stalui papildomą apsaugą nuo įvairių kasdienių nešvarumų, tuo pačiu užtikrindamas lengvą priežiūrą. Kadangi spalvų pasirinkimo nėra, šis stalas puikiai įsilieja į įvairias erdves, o jo neutralus dizainas suteikia galimybę kurti skirtingus interjero stilius.

Elegantiškos medinės kojelės ir rankenėlės prideda šiek tiek šilumos ir natūralumo į šio rašomojo stalo dizainą. Jos suteikia stalui subtilų skandinaviško stiliaus akcentą, kuris yra populiari ir madinga interjero tendencija. Šis rašomasis stalas tampa ne tik darbo vietos, bet ir stilingo interjero dalimi, suteikiančia jaukumo ir elegancijos pojūtį.

Be to, šis stalas yra dalis didesnės skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistemos, leidžiančios sukurti suderintą ir harmoningą interjerą. Visi šios sistemos baldai puikiai dera tarpusavyje, sudarant patrauklią ir modernią svetainės aplinką. Taigi, pasirinkę šį rašomąjį stalą, jūs ne tik investuosite į praktiškumą, bet ir į stilių bei dizaino subtilumą savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai