Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RIO, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
RIO, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui

RIO, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Kantuotė - PVC.
Baldo fasadą galima puošti įvairaus audinio detalėmis.
Platus spalvų pasirinkimas.
Spintos durys varstomos.
3 durų spintoje per vidurį yra veidrodis.
4 durų spintoje yra 2 veidrodžiai.
Spintai galima užsakyti 3 stalčių bloką.
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

RIO baldų kolekcijos pasirinkimas  RIO baldų kolekcijos pasirinkimas
 

 

Aprašymas

 

RIO spinta - tai stilingas ir funkcionalus sprendimas jūsų namų interjerui, įtraukiantis šiuolaikinę eleganciją į kiekvieną kambarį. Šios spintos dizainas apibūdinamas kokybės, funkcionalumo ir estetikos deriniu, suteikiant namams išskirtinį ir šiuolaikišką charakterį.

Spintos korpusas yra kantuotas PVC, suteikiantis baldams aukštą atsparumą kasdieniniam naudojimui ir lengvą priežiūrą. Kantuota paviršiaus struktūra ne tik suteikia spintai unikalumo, bet ir apsaugo nuo įbrėžimų bei kitokių mechaninių pažeidimų. Tai užtikrina, kad jūsų baldai ilgai išliks nepakitę ir puikiai atrodys.

Baldų fasadai, puošti MDF, suteikia spintai išskirtinę išvaizdą ir tekstūrą. MDF yra tvirta ir patvari medžiaga, leidžianti sukurti preciziškai išformuotus ir stilingus dizaino elementus. Galimybė pasirinkti skirtingas korpuso ir fasado spalvas suteikia jums galimybę pritaikyti spintą pagal jūsų asmeninius skonius ir interjero poreikius.

RIO spinta yra ne tik dekoratyvinis elementas, bet ir funkcionalus baldas su pakankamai vietos saugoti įvairius daiktus. Stilingas ir modernus dizainas puikiai derinsis su įvairiais interjero stiliais, nuo šiuolaikiško iki klasikinio. Tai yra praktiškas ir estetiškai patrauklus spintos sprendimas, suteikiantis jūsų namams prabangos ir šilumos jausmą. Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai