Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
BOHEMA, GBF Naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos BOHEMA, GBF Naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos BOHEMA, GBF Naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos
NUOTRAUKOS
BOHEMA, GBF Naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos
BOHEMA, GBF Naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos
BOHEMA, GBF Naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos

BOHEMA, GBF Naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Galima rinktis spintelę su 2 arba 3 stalčiais.
Baldas dekoruotas prabangia eko oda.
Baldo gamyboje naudojama aukštos kokybės plokštė Egger.
Komodoje įmontuoti Blum Tandem bėgeliai su tyliu uždarymu.
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite asmenine žinute.

BOHEMA baldų kolekcijos pasirinkimas  BOHEMA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Bohema naktinė spintelė – tai prabangiai dekoruotas baldas, kuris suteiks jūsų miegamajam ne tik funkcionalumą, bet ir išskirtinį stilių. Ši naktinė spintelė įeina į Bohema kolekciją ir pasižymi aukštos kokybės medžiagomis, kurios užtikrina ilgaamžiškumą ir eleganciją.

Vienas iš išskirtinų bruožų yra prabangi eko oda, kuri puošia šią naktinę spintelę. Eko oda ne tik suteikia išskirtinį dizainą, bet ir atspindi aukštos kokybės ir kruopščiai atliktą darbą. Ši medžiaga yra patvari ir lengvai prižiūrima, todėl jūs galite mėgautis prabanga be rūpesčių.

Gamyboje naudojama aukštos kokybės plokštė Egger, kuri užtikrina naktinės spintelės ilgaamžiškumą. Egger plokštė yra atspari įbrėžimams ir kitam kasdieniam naudojimui, todėl šis baldas išliks nepriekaištingas ilgą laiką.

Naktinė spintelė aprūpinta įmontuotais Blum Tandem bėgeliais su tyliu uždarymu. Tai suteikia jums galimybę naudotis spintele be triukšmo ir staigaus judesio, kuris ne tik suteikia jums komfortą, bet ir suteikia šiems baldams prabangią išvaizdą.

Bohema naktinė spintelė yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę, dizainą ir ilgaamžiškumą savo miegamajame. Šis baldas suteiks jums ne tik praktiškumą, bet ir prabangą, kurios ieškote savo interjere.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai