Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
SVE10 žurnalinis, kavos staliukas svetainei, biurui SVE10 žurnalinis, kavos staliukas svetainei, biurui
NUOTRAUKOS
SVE10 žurnalinis, kavos staliukas svetainei, biurui
SVE10 žurnalinis, kavos staliukas svetainei, biurui

SVE10 žurnalinis, kavos staliukas svetainei, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 80,5 x 80,5 x 35 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Elegantiškos medinės kojelės.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

SVE baldų kolekcijos pasirinkimas  SVE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Žurnalinis staliukas yra neatskiriama dalis skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistemos, atkreipianti dėmesį savo elegancija ir funkcionalumu. Šis baldas pasižymi išskirtiniu dizainu ir aukštos kokybės medžiagomis, kurios garantuoja ilgalaikį naudojimą.

Pagrindinė staliuko dalis yra jo kantuotė, pagaminta iš PVC, kuri suteikia ne tik estetiškumo, bet ir ilgaamžiškumo. PVC yra atsparus įvairiems aplinkos veiksniams, todėl staliukas išlaiko savo prabangą ir kokybę net ilgesnį laiką. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ilgaamžiškumą ir lengvumą priežiūroje.

Baldas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (Laminuotas Medienos Drobės Plaušas), kuris yra tvirtas, stabilus ir atsparus pažeidimams. Ši medžiaga užtikrina, kad žurnalinis staliukas tarnaus ilgai, išlaikydamas savo struktūrą ir išvaizdą. Be to, tai suteikia galimybę lengvai derinti šį baldą su kitais svetainės elementais.

Spalvų pasirinkimo nėra, kas suteikia staliukui universalumą ir leidžia lengvai derinti jį su įvairiais interjero sprendimais. Tai puikus būdas sukurti švarų ir modernų dizainą savo svetainėje, neprarandant funkcionalumo.

Elegantiškos medinės kojelės suteikia staliukui ypatingą švelnumą ir šilumą. Jos puikiai derinasi su skandinaviško stiliaus estetika, kurioje dominuoja natūralūs ir šviesūs atspalviai. Šis žurnalinis staliukas tampa ne tik naudingu baldų elementu, bet ir išskirtiniu akcentu jūsų svetainėje.

Visumoj, šis skandinaviško stiliaus žurnalinis staliukas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina aukštą kokybę, dizainą ir funkcionalumą savo namuose. Jo subtilus grožis ir praktiškumas suteiks jūsų svetainei unikalų žavesį, o aukštos kokybės medžiagos užtikrins ilgalaikį naudojimą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai