Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
IEVA II TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
IEVA II TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui

IEVA II TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 140 x 40 x 50 cm (P x G x A).
Galima rinktis staliuko spalvas.
Staliukas gaminamas iš LMDP, kuri yra atspari įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Rėmas - milteliniu būdu dažytas metalas.
Metalinio rėmo profilių storis - 1,5 cm.
Baldas surinktas.
Pagaminta Europoje.

PALAS baldų kolekcijos pasirinkimas  PALAS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

IEVA II TV staliukas yra stilingas ir funkcionalus namų baldas, kuris pritraukia dėmesį savo moderniu dizainu ir kokybiškomis medžiagomis. Šio staliuko stalviršis pagamintas iš grūdinto stiklo, suteikiant jam elegantišką ir šiuolaikišką išvaizdą. Staliukas siūlo galimybę pasirinkti iš įvairių spalvų, todėl jis lengvai integruojasi į bet kurį interjero stilių.

Pagrindinės IEVA II staliuko savybės slypi naudojamose medžiagose. Stalviršio medžiaga, LMDP (laminuotas medienos darbastalis), yra ne tik graži ir moderni, bet ir labai atspari įbrėžimams, smūgiams bei aukštai temperatūrai. Tai užtikrina ne tik ilgalaikį staliuko išvaizdos išlaikymą, bet ir didelį jo atsparumą kasdieniniam naudojimui. LMDP plokštės storis siekia 18 mm, suteikiant staliukui tvirtumą ir patvarumą.

Staliuko kantuotė yra pagaminta iš PVC medžiagos, kurios storis yra 2 mm. Šis dizaino elementas ne tik suteikia staliukui estetinį išvaizdos pilnatviškumą, bet ir apsaugo nuo galimų pažeidimų ar įbrėžimų. Rėmas, kuris palaiko staliuką, yra pagamintas milteliniu būdu dažyto metalo. Metalinio rėmo profilių storis siekia 1,5 cm, o spalva - elegantiška juoda.

IEVA II TV staliukas ne tik atitinka estetinius dizaino standartus, bet ir yra praktiškas ir ilgaamžis. Jis puikiai tinka tiek moderniems, tiek klasikiniams interjerams, suteikdamas kambariui išskirtinį charakterį ir funkcionalumą. Su galimybe pasirinkti spalvą ir aukštos kokybės medžiagas, IEVA II staliukas tampa puikiu pasirinkimu tiems, kurie vertina stiliaus ir patvarumo derinį savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai