Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
HILDING SALSA vienpusis vidutinio standumo viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai HILDING SALSA vienpusis vidutinio standumo viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai HILDING SALSA vienpusis vidutinio standumo viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
HILDING SALSA vienpusis vidutinio standumo viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai
HILDING SALSA vienpusis vidutinio standumo viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai
HILDING SALSA vienpusis vidutinio standumo viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai

HILDING SALSA vienpusis vidutinio standumo viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
7 zonų, vienpusis čiužinys, idealiai tinkantis poroms, kai tarp partnerių yra didesnis ūgio ar svorio skirtumas, taip pat, turinties stuburo problemų.
Vidutinis standumas.
Apatinis čiužinio sluoksnis pagamintas iš elastingų „Flexifoam“ putų. Profilis sukuria 7 zonų čiužinį ir užtikrina gerą oro judėjimą čiužinio viduje.
Viršutinis sluoksnis pagamintas iš „Visko“ putų, kurios, veikiamos kūno temperatūros, sudaro palaikančią formą aplink kūną.
Flexifoam putos – aukštis 14 cm.
Visco putos – aukštis 4,6 cm.
Čiužinio užvalkalą galima išsirinkti iš dviejų skirtų variantų: Velvet (100% poliesteris) bei Tencel (61% poliesteris, 39% celiuliozė).
Velvet užvalkalas yra labai švelnus liesti, minkštas, lyg aksominis.
Tencel užvalkalas yra patobulintas „Purotex“ medžiaga, kuri pasižymi antialerginėmis savybėmis.
Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Šonuose yra 3D audinio juostelė, kad būtų geriau vėdinama.
Šonuose yra rankenos čiužiniui pakelti.
Čiužinys supakuotas į ritinį, kad būtų patogu jį transportuoti.
Čiužinio aukštis 22 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING SALSA vienpusis vidutinio standumo viskoelastinis putų poliuretano čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško komforto ir palaikymo savo miegamojo stalčiuose. Šis 7 zonų čiužinys, idealus poroms su skirtingu ūgiu ar svoriu bei turintiems stuburo problemų, atitinka įvairius miego poreikius.

Čiužinio vidurinė dalis pagaminta iš elastingų „Flexifoam“ putų, sukuriančių 7 zonas ir užtikrinančių gerą oro cirkuliaciją čiužinio viduje. Tai suteikia pagalbą tam tikriems kūno plotams ir mažina spaudimą ant stuburo. Vidutinis standumas padeda pasiekti optimalų palaikymą, todėl jis tinka plačiai auditorijai.

Apatinis „Flexifoam“ putų sluoksnis yra 14 cm aukščio, o viršutinis „Visko“ putų sluoksnis, reaguojantis į kūno temperatūrą, yra 4,6 cm aukščio. Šis dviejų sluoksnių dizainas suteikia čiužiniui unikalų balansą tarp elastingumo ir palaikymo.

Čiužinio užvalkalą galima pasirinkti iš dviejų variantų: Velvet (100% poliesteris) ir Tencel (61% poliesteris, 39% celiuliozė). Velvet užvalkalas yra ypatingai švelnus, kaip aksomas, o Tencel užvalkalas yra pagamintas iš „Purotex“ medžiagos su anti-alerginėmis savybėmis. Abu užvalkalai yra nuimami ir plaunami iki 60°C temperatūros vandenyje, todėl lengva palaikyti čiužinį švarų.

Šonuose esančios 3D audinio juostelės užtikrina geresnį vėdinimą, o rankenos palengvina čiužinio pakėlimą ar pernašą. Čiužinys supakuotas į ritinį, todėl jį patogu transportuoti. Jo bendras aukštis siekia 22 cm, suteikdamas jums puikų miego komfortą ir palaikymą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai