Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING FAMILY MOTO motorinės lovų grotelės
NUOTRAUKOS
HILDING FAMILY MOTO motorinės lovų grotelės

HILDING FAMILY MOTO motorinės lovų grotelės

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
28 elastingos lamelės, įtvirtintos laikikliuose, atspariuose deformacijai ir plyšimui.
Kietumo reguliavimas vidurinėje zonoje.
Atskirai reguliuojami galvūgalis ir kojūgalis.
Motorinės grotelės Hilding Family Moto yra reguliuojamos distanciniu pulteliu ir varikliu.
Energijos sutrikimo atveju grotelėse yra įmontuotas avarinis išjungimas (dedami 9V elementai).
Šioms grotelėms rekomenduojami lateksiniai, putų poliuretano čiužiniai.
Būtina numatyti papildomos vietos motorizuotų grotelių varikliui (~25 cm).
Grotelių aukštis - 6 cm.

Aprašymas

 

HILDING FAMILY MOTO motorinės lovų grotelės yra aukštos kokybės ir inovatyvios technologijos derinys, kuris praturtins jūsų miego patirtį. Šios grotelės su 28 elastingomis lamelėmis, įtvirtintomis specialiuose laikikliuose, kurie yra atsparūs deformacijai ir plyšimui. Tai užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimumą, užtikrinant, kad jūsų lova tarnautų ilgus metus.

Viena iš svarbiausių šios grotelės savybių yra galimybė reguliuoti kietumą vidurinėje zonoje. Tai leidžia jums pritaikyti lovos kietumą pagal savo asmeninius poreikius ir pageidavimus. Ši funkcija suteikia jums galimybę pasiekti optimalią palaikymo ir patogumo pusiausvyrą, kad jūsų miegas būtų kuo patogesnis.

Be to, HILDING FAMILY MOTO grotelės turi pakeliamą galvūgalių ir kojūgalių funkciją. Ši technologija leidžia jums patogiai reguliuoti lovos padėtį, kad būtų užtikrinta optimali miego pozicija. Pakeliamas galvūgalis suteikia galimybę pagerinti kraujotaką ir sumažinti spaudimą ant nugaros, tuo tarpu kojūgalis gali būti reguliuojamas siekiant palengvinti kojų patinimą arba tiesiog užtikrinti patogų poilsį.

Visa tai yra įpakuota į kompaktišką ir stilingą 6 cm aukščio dizainą. Toks aukštis nėra tik estetiškai patrauklus, bet ir leidžia lengvai integruoti šias groteles į įvairius lovos rėmus ar pagrindus. Tai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukštos kokybės miego patirties su moderniomis ir patogiomis funkcijomis. HILDING FAMILY MOTO motorinės lovų grotelės – tai investicija į jūsų gerą miegą ir ilgalaikę komforto patirtį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai