Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
METRO TIGER TT dvipusis vidutinio kietumo Tiger TT poliuretano antčiužinis minkštam kampui, sofai, miegamojo, vaikų kambario lovai
NUOTRAUKOS
METRO TIGER TT dvipusis vidutinio kietumo Tiger TT poliuretano antčiužinis minkštam kampui, sofai, miegamojo, vaikų kambario lovai

METRO TIGER TT dvipusis vidutinio kietumo Tiger TT poliuretano antčiužinis minkštam kampui, sofai, miegamojo, vaikų kambario lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Vidutinio kietumo antčiužinis pagamintas iš profiliuoto Tiger TT putų poliuretano.
Tiger Touch TT putų poliuretanas suteikia didesnį drėgmės garinimą, palaiko oro cirkuliaciją ir stabilią atramą miego metu.
Antčiužinio užvalkalas yra su užtrauktukais, todėl jį lengva nuimti ir prižiūrėti. Užvalkalą galima skalbti iki 30 ºC temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu.

Antčiužinio branduolį sudaro:
Profiliuotas Tiger TT – 4,5 cm;
Antčiužinio aukštis su užvalkalu – apie 5 cm;
Ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 130 kg;
Kietumas - vidutinis.

 

Aprašymas

 

Tiger TT poliuretano antčiužinis yra inovatyvus miegamojo aksesuaras, sukurtas iš aukštos kokybės profiliuoto Tiger TT putų poliuretano. Šis antčiužinis pasižymi vidutinio kietumo struktūra, kuri suteikia optimalų komfortą miego metu. Tai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori patirti subalansuotą palaikymą ir minkštumą savo miegamajame.

Tiger Touch TT putų poliuretanas, naudojamas šiame antčiužiniame, turi unikalią savybę – didesnį drėgmės garinimą. Tai reiškia, kad antčiužinis efektyviai reguliuoja drėgmės lygį miegamajame, sumažindamas kondensacijos ir pelėsių augimo riziką. Toks savybė yra ypatingai svarbi, siekiant užtikrinti sveiką ir švarų miegą.

Be to, Tiger TT poliuretano antčiužinis skatina oro cirkuliaciją per miegamojo erdvę. Tai padeda išlaikyti optimalią temperatūrą, neleisdamas perkaitinti ar peršalti lovos. Oro cirkuliacija taip pat prisideda prie gausesnio drėgmės pašalinimo, kuris yra esminis veiksnys kovojant su alergenais ir bakterijomis miegamajame.

Svarbi savybė, kurią suteikia Tiger Touch TT putų poliuretano antčiužinis, yra stabilus atramos lygis miego metu. Antčiužinis prisitaiko prie kūno formos, suteikdamas tinkamą palaikymą stuburui ir sąnariams. Tai yra ypač svarbu tiems, kurie turi judėjimo apribojimus arba nori sumažinti slėgį ant kūno punktų, užtikrindami ramų ir komfortišką miegą.

Visu apimtu, Tiger TT poliuretano antčiužinis yra modernus ir efektyvus būdas pagerinti jūsų miego kokybę. Jo unikalios savybės, tokios kaip didesnis drėgmės garinimas, oro cirkuliacijos skatinimas ir stabilus palaikymas, padeda sukurti palankias sąlygas sveikam ir atsipalaidavusiam miegui. Įsigyjant Tiger TT antčiužinį, galite būti tikri, kad pasirinkote aukštos kokybės miego sprendimą, kuris atitiks jūsų poreikius ir lūkesčius.

Garantija – 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai