Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
EMA dvipusis viskoeleastinis čiužinys su 7 minkštumo zonomis miegamojo kambario lovai
NUOTRAUKOS
EMA dvipusis viskoeleastinis čiužinys su 7 minkštumo zonomis miegamojo kambario lovai

EMA dvipusis viskoeleastinis čiužinys su 7 minkštumo zonomis miegamojo kambario lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
EMA - elastingas, dvipusis čiužinys mėgstantiems stabilų pagrindą. Čiužinys rekomenduojamas tiek paaugliams, tiek suaugusiems žmonėms.

Čiužinio ypatybės:
turintis ortopedinių savybių;
palaikantis natūralią stuburo padėtį;
prisitaikantis prie kūno fizinių išlinkimų;
atpalaiduojantis;
suteikiantis taisyklingą kūno atramą;
komfortabilus;
dvipusis: vidutinė, kietesnė pusės;
užvalkalas nusegamas užtrauktuku ir skalbiamas;
čiužinio gamyboje naudojamos medžiagos yra sertifikuotos;
tinka ir motorinėms lovoms.

Čiužinys gaminamas iš HR putų poliuretano, kuris išsiskiria savo savybėmis tiksliai atkartoti žmogaus kūno kontūrus, yra ilgaamžis ir turi geras ventiliacines savybes. Čiužinio EMA branduolys yra iš HR padidinto elastingumo poliuretano, pjaustyto 7 minkštumo zonomis.

Čiužinio techninis aprašymas:
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR 30 – 8 cm;
elastingas putų poliuretanas T 38 – 3 cm;
elastingas putų poliuretanas T 30 – 8 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 110 kg;
čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 20 cm;
lovos pagrindas – grotelės, kurių tarpai ne didesni nei 5 cm.
čiužinys – dvipusis.

 

Aprašymas

 

EMA dvipusis viskoeleastinis čiužinys yra prabangus miegamojo atributas, sukurtas su ypatingu dėmesiu į ortopedines savybes ir natūralią stuburo padėtį. Šis čiužinys yra ne tik komfortabilus, bet ir efektyvus, suteikiantis tinkamą atramą kūnui, kad būtų užtikrintas sveikas ir ramus miegas.

Viena iš pagrindinių savybių, išskiriančių EMA čiužinį, yra jo dvipusis dizainas. Vienoje pusėje yra vidutinė minkšta tekstūra, tinkanti tiems, kurie mėgsta lengvesnį miegą, o kitoje pusėje yra kietesnė struktūra, skirta tiems, kurie nori didesnės atramos ir stipresnio palaikymo.

Šis čiužinys sugeba prisitaikyti prie kūno fizinių išlinkimų, taip užtikrindamas optimalų stuburo linijos išlaikymą miego metu. Tai ypač svarbu siekiant išvengti skausmo ir įtampų bei palaikyti sveiką stuburo padėtį.

EMU čiužinys taip pat yra žinomas dėl savo atpalaiduojančių savybių. Viskoelastinė medžiaga, naudojama jo gamyboje, leidžia čiužiniui prisitaikyti prie kūno formos, sumažinant spaudimą ant sąnarių ir raumenų. Tai sukuria optimalias sąlygas giliai ir atsipalaidavusiai miegoti.

Čiužinio užvalkalas yra lengvai prieinamas ir valomas, nes jis nusegamas užtrauktuku. Tai užtikrina higienišką miego aplinką ir leidžia lengvai išlaikyti čiužinį švarų bei šviežią.

Be to, EMA įsipareigoję naudoti tik sertifikuotas medžiagas čiužinių gamyboje. Tai reiškia, kad jų produktai atitinka aukštus kokybės standartus ir yra draugiški aplinkai.

Visa tai padaro EMA dvipusį viskoelestinį čiužinį puikiu pasirinkimu tiems, kurie siekia ne tik komforto, bet ir sveiko miego bei rūpinasi savo stuburo sveikata.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai