Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
ROJUS spyruoklinis Multipocket dvipusis čiužinys su viskoelastine medžiaga VISCOOL miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
ROJUS spyruoklinis Multipocket dvipusis čiužinys su viskoelastine medžiaga VISCOOL miegamojo lovai

ROJUS spyruoklinis Multipocket dvipusis čiužinys su viskoelastine medžiaga VISCOOL miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
ROJUS – tai elastingas, puikiai prisitaikantis Multipocket spyruoklių čiužinys su naujausios kartos viskoelastinėmis medžiagomis, kurių gamyboje naudojamas nemodifikuotų sojų aliejaus ekstraktas. Čiužinio branduolys sudarytas iš 7 zonų vilktų, kišeninių (Multipocket) spyruoklių. Tokioje spyruoklių sistemoje viename kvadratiniame metre yra kur kas daugiau spyruoklių nei paprastoje Pocket sistemoje.

Čiužinio ypatybės:
Multipocket sistemos pagrindu, 400 vnt./m² į atskirą tekstilinį maišelį vilktų spyruoklyčių;
su unikalia, viskoelastine medžiaga VISCOOOL atliekančia termoreguliacijos funkciją;
su natūralia ir aplinką tausojančia viskoelastine medžiaga VISCOSOYA;
vasaros metu vėsina, o žiemą šildo;
universalus, dvipusis.

Tai dvipusis čiužinys, kuris iš vienos pusės yra padengtas unikalios, patentuotos, viskoelastinės medžiagos VISCOOOL su termoreguliacijos funkcija sluoksniu. Kitoje čiužinio pusėje – viskoelastinės medžiagos VISCOSOYA sluoksnis. VISCOOOL ir VISCOSOYA putų poliuretano gamyboje naudojami natūralūs ir aplinką tausojantys produktai. Genetiškai nemodifikuotas sojos aliejaus ekstraktas, naudojamas gamyboje, suteikia šioms medžiagoms natūralumo, elastingumo ir patvarumo.

Viskoelastinė medžiaga pasižymi spaudimą mažinančiu poveikiu. Reaguodama į žmogaus kūno šilumą, minkštėja ir elastingai prisitaiko prie kūno anatomijos bei leidžia jam išlikti taisyklingoje padėtyje. Medžiagų derinys naudojamas čiužinio gamyboje leidžia jam  ilgą laiką išlikti elastingam, palaikančiam stabilią oro cirkuliaciją.

Šis čiužinys unikalus tuo, kad  dėl ypatingos VISCOOOL poliuretano  struktūros palaiko žmogaus kūno temperatūrą ir puikiai prie jos prisitaiko: vasaros metu vėsina, o žiemą kūną šildo. Čiužinys naudojamas iš abiejų pusių, jam reikalingas tvirtas orui pralaidus lovos pagrindas arba grotelės be padėčių nustatymo. Miegodami ant šio čiužinio žiemą nesušalsite, o vasarą nesukaisite. Čiužinio gamyboje naudojamos sertifikuotos, orui laidžios bei žmogui ir aplinkai draugiškos medžiagos. Visose keturiose čiužinio bortuose padarytos papildomos vėdinimo angelės užtikrina maksimalią oro cirkuliaciją. Čiužinys tinka tiems, kurie miegui renkasi vidutinio kietumo pagrindą.

Užvalkalas pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m² ir apsauginiu sluoksniu. Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas čiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti visapusišką higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40 °C temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu.
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų.
čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 24 cm.

Čiužinio branduolį sudaro:
viskoelastinė medžiaga VISCOOOL (T-55 kg/m³) – 4 cm.;
neaustinė kamšytinė medžiaga;
7 minkštumo zonų kišeninių (Multipocket) spyruoklių blokas – 400 vnt./m²;
neaustinė kamšytinė medžiaga;
viskoelastinė medžiaga VISCOSOYA (T-55 kg/m³) – 4 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 120 kg;
lovos pagrindas – grotelės.

Čiužinys – dvipusis. 

 

Aprašymas

 

ROJUS spyruoklinis Multipocket dvipusis čiužinys yra aukštos kokybės miegamasis, sukurtas su naujausiomis technologijomis, siekiant užtikrinti gilų ir atsipalaidavusį miegą. Šis čiužinys yra ne tik patogus, bet ir išskirtinis dėl savo dvipusio dizaino bei inovatyvių medžiagų naudojimo.

Pagrindinė savybė, kurią pasiūlo šis čiužinys, yra unikali ROJUS Multipocket sistema. Jame yra 400 vilktų spyruoklių viename kvadratiniame metrų maišelyje, kas užtikrina optimalų kūno palaikymą ir prisitaikymą prie miegančiojo kūno formos. Ši sistema užtikrina ne tik patogų, bet ir sveiką miegą, nes palaiko stuburą ir sumažina spaudimą ant kūno taškų.

Viena čiužinio pusė yra padengta patentuota VISCOOOL medžiaga, kuri turi termoreguliacijos funkciją. Ši medžiaga yra viskoelastinė ir reaguoja į kūno temperatūrą, todėl vasarą šaldo, o žiemą šildo. Tai suteikia unikalią galimybę miegoti komfortiškai visus metus, nepriklausomai nuo oro sąlygų. VISCOOOL medžiaga yra pagaminta naudojant natūralius produktus, todėl yra draugiška aplinkai.

Kitoje čiužinio pusėje yra VISCOSOYA medžiaga, taip pat viskoelastinė ir naudojama genetiškai nemodifikuoto sojos aliejaus ekstrakto pagrindu. Tai suteikia čiužiniui natūralumo, elastingumo ir patvarumo savybių. Ši medžiaga taip pat prisideda prie bendro miego komforto ir palaiko sveiką kūno padėtį.

ROJUS spyruoklinis Multipocket dvipusis čiužinys yra universalus ir tinkamas įvairiems miego poreikiams. Jo inovatyvios medžiagos ir kokybiška gamyba užtikrina ilgalaikį čiužinio naudojimą, palaikantį sveiką ir kokybišką miegą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukščiausios kokybės ir patogumo savo miegamajame.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai