Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
CA12 naktinė spintelė/staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam
NUOTRAUKOS
CA12 naktinė spintelė/staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam

CA12 naktinė spintelė/staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 45 x 31 x 47 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: balta / Nash ąžuolas / šviesus grafitas.
Baldo rankenėlė plastikinė.
Skandinaviško stiliaus vaikų, jaunuolio kambario baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Sukurkite savo vaikui, jaunuoliui žaismingą, modernų bei jaukų interjerą.
Baldas nesurinktas.

CA baldų kolekcijos pasirinkimas  CA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Staliukas vaikų, jaunuolio kambariui arba miegamajam yra svarbi detalė, kuri ne tik praturtins erdvę, bet ir atspindės jūsų stiliaus ir funkcionalumo poreikius. Šiuo atveju, staliukas su kantuote iš PVC - tai modernus ir praktiškas pasirinkimas, tinkantis jaunam žmogui.

Baldas yra pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuoto medienos drožlių plokštės), užtikrinančios ne tik tvirtumą, bet ir ilgaamžiškumą. Ši medžiaga puikiai atlaiko kasdienio naudojimo poveikį ir yra lengva prižiūrėti. Tai svarbu, ypač kalbant apie vaikų ar jaunuolių kambarius, kuriuose dažnai vyksta įvairios veiklos, o baldai turi išlikti tvarkingi ir nepažeisti.

Staliuko spalvos - balta, Nash ąžuolas arba šviesus grafitas - siūlo platų pasirinkimą, leidžiantį jums derinti jį prie kambario dizaino ar sukurti kontrastą. Šios spalvos taip pat atitinka skandinaviško stiliaus tendencijas, kuris žinomas dėl šviesių atspalvių, natūralių medžiagų ir funkcionalumo.

Plastikinė rankenėlė suteikia subtilų ir šiuolaikišką prisilietimą prie staliuko. Ji ne tik atlieka praktinę funkciją, bet ir suderina su staliuko bendru dizainu bei spalvomis.

Skandinaviško stiliaus vaikų, jaunuolio kambario baldų sistema pasižymi ne tik modernumu, bet ir funkcionalumu. Šis staliukas yra ne tik dekoratyvinis elementas, bet ir praktiška erdvė, kurioje galima laikyti knygas, spausdintuvą ar kitus reikalingus daiktus. Jo universalius dizainas leidžia lengvai įpinti jį į bet kurį kambarį, nepriklausomai nuo stiliaus ar spalvos.

Galutinėje analizėje, šis staliukas yra ne tik gražus ir modernus, bet ir funkcionalus elementas vaikų, jaunuolio ar miegamojo kambariui, kuris atitiks tiek estetinius, tiek praktinius jūsų poreikius.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai