Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
CA11 vaikiška miegamojo lova, vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
CA11 vaikiška miegamojo lova, vaikų, jaunuolio kambariui

CA11 vaikiška miegamojo lova, vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 198 x 84 x 69,7 cm (P x G x A). 
Miegama vieta - 80 x 190 cm.

Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: balta / Nash ąžuolas / šviesus grafitas.
Lovos pagrindas - grotelės. 
Lova su stalčiumi - patalynės dėže.
Plastikinė patalynės dežės stalčiaus rankenėlė.
Skandinaviško stiliaus vaikų, jaunuolio kambario baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Sukurkite savo vaikui, jaunuoliui žaismingą, modernų bei jaukų interjerą.
Baldas nesurinktas.

Čiužinys užsakomas atskirai.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

CA baldų kolekcijos pasirinkimas  CA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Vaikiška miegamojo lova - tai ne tik funkcionalus, bet ir spalvingas elementas vaikų kambariui, kuris ne tik suteiks patogią miegamojo vietą, bet ir taps smagiu akcentu jų kasdieniniame gyvenime.

Lova gaminama iš aukštos kokybės LMDP medžiagos, užtikrinančios stabilumą ir ilgaamžiškumą. Šis baldas yra ne tik praktiškas, bet ir saugus vaikams, atitinkantis aukštus saugumo standartus. Kantuotė, pagaminta iš PVC, suteikia lovos dizainui išskirtinę išvaizdą, o kartu su rinkiniu spalvų (balta, Nash ąžuolas, šviesus grafitas) leidžia pritaikyti ją pagal vaiko skonį ir kambario interjerą.

Lovos pagrindas sudarytas iš grotelių, kurios suteikia papildomą ventiliaciją, taip prisidedant prie sveiko miego. Šis dizaino sprendimas ne tik užtikrina patogų snaudimą, bet ir daro lovą lengvą prižiūrėti.

Be to, ši vaikiška miegamojo lova turi praktišką stalčių, kuris tarnauja kaip patalynės dėžė. Tai puikus sprendimas tvarkos išlaikymui, leidžiantis sutaupyti vietos ir organizuoti vaiko daiktus. Plastikinė stalčiaus rankenėlė ne tik suteikia lengvą prieigą prie patalynės, bet ir prideda šiek tiek žaidimo elementų į vaikų kambarį.

Ši vaikiška miegamojo lova ne tik atitinka praktinius poreikius, bet ir skatina vaiko kūrybingumą ir fantaziją su savo dizainu. Tai puikus būdas sukurti malonų ir saugų miegamąjį erdvėje, kurioje vaikas gali augti ir mokytis.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai