Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
CA7 kampinė spinta vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
CA7 kampinė spinta vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui, biurui

CA7 kampinė spinta vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 73 x 73 x 189,5 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: balta / Nash ąžuolas / šviesus grafitas.
Baldo rankenėlės plastikinės.
Spintos viduje kabykla rūbams ir lentynos.
Skandinaviško stiliaus vaikų, jaunuolio kambario baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Sukurkite savo vaikui, jaunuoliui žaismingą, modernų bei jaukų interjerą.
Baldas nesurinktas.

CA baldų kolekcijos pasirinkimas  CA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Spinta "Kantuotė" yra praktiškas ir funkcionalus baldas, kuris ne tik puošia jūsų interjerą, bet ir efektyviai organizuoja erdvę jūsų namuose. Jos modernus dizainas ir praktiški sprendimai padarys šią spintą puikiu papildymu jūsų namų interjerui.

Spintos korpusas yra pagamintas iš aukštos kokybės lakštinio medžio plaušo plokštės (LMDP), kuris žinomas dėl savo tvirtumo ir ilgaamžiškumo. Šis medžiagos pasirinkimas užtikrina, kad spinta tarnaus jums ilgą laiką ir išlaikys savo formą nepaisant reguliaraus naudojimo.

Kantuotės durų panelės yra pagamintos iš PVC, kuris yra ne tik estetiškas, bet ir lengvai priežiūros. Ši medžiaga yra atspari įvairiems pažeidimams, dėl ko spinta išliks graži ir nepažeista ilgą laiką. Spinta pateikiama trimis skirtingomis spalvomis: balta, Nash ąžuolas arba šviesus grafitas. Šis spalvų pasirinkimas leidžia jums lengvai derinti spintą prie jūsų namų interjero stiliaus.

Plastikinės rankenėlės suteikia papildomą modernumo akcentą ir patogumą, taip pat paprastą naudojimą. Jos yra lengvos, patvarios ir puikiai derinasi su spintos išvaizda.

Spintos viduje rasite funkcionalias kabyklas rūbams, kurios leis tvarkingai organizuoti jūsų drabužių kolekciją. Be to, lentynos suteikia galimybę įdėti kitus asmeninius daiktus ar reikalingus daiktus, kuriuos norite saugoti spintoje.

Spinta "Kantuotė" yra daugiafunkcinė, tvarkinga ir moderni. Jos aukštos kokybės medžiagos ir praktiški sprendimai padarys ją puikiu pasirinkimu tiek miegamajame, tiek koridoriuje ar kitose patalpose, kur reikia papildomo saugojimo. Tai funkcionalus baldas, kuris praturtins jūsų gyvenamąją erdvę.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai