Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
CA4 spintelė vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
CA4 spintelė vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

CA4 spintelė vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 50 x 38 x 144 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: balta / Nash ąžuolas / šviesus grafitas.
Baldo rankenėlės plastikinės.
Skandinaviško stiliaus vaikų, jaunuolio kambario baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Sukurkite savo vaikui, jaunuoliui žaismingą, modernų bei jaukų interjerą.
Baldas nesurinktas.

CA baldų kolekcijos pasirinkimas  CA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Spintelė, pristatoma kaip dalis skandinaviško stiliaus vaikų ir jaunuolio kambario baldų sistemos, žavi savo elegancija ir funkcionalumu. Šis baldas yra puikus pavyzdys, kaip derinant aukštą kokybę, modernų dizainą ir praktiškumą galima sukurti harmoningą interjerą.

Korpusas arba kantuotė yra pagaminta iš kokybiško PVC, kuris suteikia spintelės paviršiui ne tik tvirtumą, bet ir atsparumą įvairioms aplinkos įtakoms. Šis pasirinkimas ne tik pabrėžia baldų ilgaamžiškumą, bet ir užtikrina lengvą priežiūrą bei ilgalaikį naudojimą.

Baldas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos plonasluoksnis), kuris garantuoja tvirtumą ir stabilumą. Ši medžiaga yra patvari, atspari drėgmei ir neblunka, todėl spintelė išlaiko savo pradinį išvaizdos grožį ilgą laiką. Tai yra svarbus aspektas, ypač kalbant apie baldus vaikų kambariuose, kur dažnai būna intensyvus naudojimas.

Spintelė siūlo tris elegantiškų spalvų parinktis - balta, Nash ąžuolas arba šviesus grafitas. Šios spalvos sukuria šiltą ir šviesų atmosferą, pritaikytą skandinaviškam stiliui. Tai suteikia galimybę lengvai derinti spintelę su kitais baldais ir kambario elementais, sukurdami vientisą ir modernų interjerą.

Plastikinės rankenėlės prideda šiek tiek šiuolaikiško akcento spintelės išvaizdai. Jos ne tik suteikia papildomos funkcionalumo dalies, bet ir pabrėžia skandinaviško stiliaus dizaino elementus.

Visa sistema yra sukta skandinaviškame stiliaus, žinomo savo paprastumu, funkcionalumu ir šiluma. Ji idealiai tinka vaikų ir jaunuolio kambariams, kur norima sukurti ne tik patogią erdvę, bet ir estetiškai pritraukiantį interjerą. Ši spintelė yra puikus pavyzdys, kaip sujungti dizainą su funkcionalumu ir sukurti harmoningą aplinką jūsų namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai