Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
CA8 rašomasis/kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
CA8 rašomasis/kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui

CA8 rašomasis/kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 53 x 78 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: balta / Nash ąžuolas / šviesus grafitas.
Skandinaviško stiliaus vaikų, jaunuolio kambario baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Sukurkite savo vaikui, jaunuoliui žaismingą, modernų bei jaukų interjerą.
Baldas nesurinktas.

CA baldų kolekcijos pasirinkimas  CA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Kompiuterio stalas vaikams su kantuote PVC yra puikus pasirinkimas, derantis prie modernių ir švaraus dizaino. Šis stalas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP medžiagos, užtikrinančios ne tik ilgaamžiškumą, bet ir stabilumą.

Balta / Nash ąžuolas / šviesus grafitas spalvų kombinacija suteikia šiam kompiuterio stalui švelnų ir šiuolaikinį išvaizdos toną. Ši spalvų paletė leidžia lengvai derinti stalą su kitais baldais ir interjero elementais, suteikiant jūsų vaiko kambariui harmoningą ir estetišką išvaizdą.

Šis kompiuterio stalas priklauso skandinaviško stiliaus vaikų ir jaunuolio kambario baldų sistemai. Skandinaviškas dizainas žinomas savo paprastumu, funkcionalumu ir šiluma. Ši sistema sujungia šias savybes, sukurdama patrauklų ir praktišką kompiuterio stalą, kuris atitiks tiek vaikų, tiek tėvų lūkesčius.

Kantuotė iš PVC ne tik suteikia stalui išskirtinio dizaino detalių, bet ir užtikrina jo ilgaamžiškumą. PVC medžiaga yra atspari įvairioms įtakoms, tokios kaip drėgmė, šiluma ar smūgiai, todėl stalas išliks tvirtas ir nepažeistas ilgą laiką.

Kompiuterio stalas yra suprojektuotas su vaikams tinkamais matmenimis ir funkcionalumu. Jis turi patogią darbo paviršių, kuriame galima įrengti kompiuterį arba pasidėti mokomąją medžiagą. Tai puikus sprendimas, kuris skatins vaikus mokytis ir kurti savo asmeninę darbo erdvę.

Visa ši skandinaviško stiliaus vaikų kambario baldų sistema, įskaitant kompiuterio stalą, yra sukurtas su mintimi apie vaikų patogumą ir saugumą. Jo modernus dizainas ir praktiški sprendimai padės sukurti jaukų ir kūrybingą aplinką, kurioje vaikai gali augti ir mokytis.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai