Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
CA2 spinta vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
CA2 spinta vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

CA2 spinta vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 80 x 38 x 189,5 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: balta / Nash ąžuolas / šviesus grafitas.
Baldo rankenėlės plastikinės.
Skandinaviško stiliaus vaikų, jaunuolio kambario baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Sukurkite savo vaikui, jaunuoliui žaismingą, modernų bei jaukų interjerą.
Baldas nesurinktas.

CA baldų kolekcijos pasirinkimas  CA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Ši spinta, pristatoma kaip dalis skandinaviško stiliaus vaikų ir jaunuolio kambario baldų sistemos, ne tik atitinka estetinius reikalavimus, bet ir teikia funkcionalumą bei kokybę. Ji sukurta su mintimi apie patogumą ir ilgaamžiškumą, suteikdama jūsų kambariui modernų ir švarų įvaizdį.

Kantuotė šios spintos yra pagaminta iš aukštos kokybės PVC, kuris yra ne tik patvarus, bet ir lengvai valomas. Tai suteikia jums galimybę ne tik išsaugoti spintos išvaizdą ilgą laiką, bet ir lengvai palaikyti švarą – svarbi savybė ypač vaikų ir jaunuolio kambaryje.

Baldas pagamintas iš kokybiško LMDP (laminuotas medienos dujos pagalbinis), kuris užtikrina ne tik tvirtumą, bet ir atsparumą įvairiems kasdienio naudojimo poveikiams. Šis medžiagos pasirinkimas leidžia jums būti tikriems, kad spinta tarnaus ilgą laiką ir išlaikys savo kokybę.

Galite pasirinkti iš trijų skirtingų spalvų: balta, Nash ąžuolas arba šviesus grafitas. Šios spalvos leidžia jums tinkamai derinti spintą prie kambario dizaino ar sukurti šviesų ir šiltą įvaizdį.

Plastikinės rankenėlės yra ne tik funkcionalios, bet ir estetiškai patraukli dalis. Jos suteikia lengvumo ir šiuolaikiškos išvaizdos, prisidėdamos prie bendro baldų dizaino. Tai puikus pavyzdys, kaip smulkmenos gali suteikti visam baldų kompleksui subtilumo ir elegancijos.

Ši skandinaviško stiliaus vaikų ir jaunuolio kambario spinta yra ne tik praktiškas baldas, bet ir dekoratyvinė detalė, kuri puikiai atitiks ne tik funkcionalumo, bet ir dizaino poreikius jūsų namuose. Tai investicija į tvarką, estetiką ir ilgaamžiškumą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai