Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
CA5 pastatoma lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, svetainei, biurui
NUOTRAUKOS
CA5 pastatoma lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, svetainei, biurui

CA5 pastatoma lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, svetainei, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 35 x 35,5 x 153 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: Nash ąžuolas / šviesus grafitas.
Baldo rankenėlės plastikinės.
Skandinaviško stiliaus vaikų, jaunuolio kambario baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Sukurkite savo vaikui, jaunuoliui žaismingą, modernų bei jaukų interjerą.
Baldas nesurinktas.

CA baldų kolekcijos pasirinkimas  CA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna yra išskirtinio dizaino baldas, kuris ne tik suteikia papildomą saugyklą jūsų daiktams, bet ir puošia jūsų kambarį moderniu ir funkcionaliu būdu. Ši konkreti lentyna turi keletą unikalių savybių, dėl kurių ji tampa nepakeičiama Skandinaviško stiliaus vaikų ir jaunuolio kambario baldų sistemoje.

Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos darinys su plonu mdf sluoksniu). Tai užtikrina ne tik tvirtumą, bet ir estetiškumą. Šios lentynos išskirtinė kokybė atspindi stilingo ir ilgaamžiško baldų gamybos principus. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško ne tik funkcionalumo, bet ir ilgalaikių investicijų į interjerą.

Kantuotės, pagamintos iš PVC, yra ne tik tvirtos, bet ir atsparios kasdienio naudojimo poveikiui. Ši medžiaga suteikia lentynai ypatingą išvaizdą ir tuo pačiu garantuoja jos ilgalaikę išsaugojimą be žymių dėmių, įbrėžimų ar kitų pažeidimų.

Lentynos spalva – Nash ąžuolas / šviesus grafitas, atspindi modernų ir subtilų dizainą. Šios spalvos derinys suteikia jai šilumos ir tuo pačiu puikiai dera su įvairiais interjero sprendimais. Be to, baldo rankenėlės, pagamintos iš plastiko, suteikia lengvumą atidarymo ir uždarymo procesui, palaikydamos kartu estetišką išvaizdą.

Ši lentyna yra ne tik funkcionalus saugojimo sprendimas, bet ir stilingas akcentas vaikų ar jaunuolio kambariui. Skandinaviškas stilius, kuriam būdinga švarios linijos ir natūralios spalvos, suteikia jai unikalų charakterį. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia sukurti jaukią ir modernią erdvę savo namuose, atitinkančią šiuolaikines dizaino tendencijas.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai