Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
CA13 vaikų, jaunuolio kambario baldų kolekcija: spinta, spintelė, naktinė spintelė, lentyna, komoda, rašomasis stalas, lova
NUOTRAUKOS
CA13 vaikų, jaunuolio kambario baldų kolekcija: spinta, spintelė, naktinė spintelė, lentyna, komoda, rašomasis stalas, lova

CA13 vaikų, jaunuolio kambario baldų kolekcija: spinta, spintelė, naktinė spintelė, lentyna, komoda, rašomasis stalas, lova

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: balta / Nash ąžuolas / šviesus grafitas.
Baldų rankenėlės plastikinės.
Lovos pagrindas - grotelės. 
Lova parduodama be čiužinio.
Čiužinio matmenys - 80 x 190 x 12 cm (P x G x A).
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Lova su stalčiumi - patalynės dėže.
Skandinaviško stiliaus vaikų, jaunuolio kambario baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Sukurkite savo vaikui, jaunuoliui žaismingą, modernų bei jaukų interjerą.
Baldai nesurinkti.
 

 

Aprašymas

 

Ši baldų kolekcija pristato funkcionalius ir elegantiškus sprendimus jūsų namų interjerui. Kiekvienas baldas yra kruopščiai sukurtas su ypatingu dėmesiu į kokybę ir stilių, atitinkantį šiuolaikines dizaino tendencijas.

Spinta, spintelė, naktinė spintelė, lentyna, komoda, rašomasis stalas ir lova - ši kolekcija suteikia galimybę sukurti suderintą ir harmoningą namų aplinką. Elementai yra pagaminti iš aukštos kokybės LMDP medžiagos, užtikrinančios ne tik patvarumą, bet ir ilgalaikį naudojimą.

Spalvų pasirinkimas taip pat yra įspūdingas: nuo šviesios balto spalvos, elegantiško Nash ąžuolo iki modernaus šviesaus grafito. Ši daugialypė spalvų paletė leidžia jums pritaikyti baldus pagal savo skonį ir namų dizainą.

Baldų rankenėlės, būdamos plastikinės, suteikia papildomą modernumo prisilietimą ir patogumą naudojant šiuos baldus. Jos ne tik funkcionalios, bet ir stilistiškai harmoningos su bendru kolekcijos dizainu.

Kantuotės apdaila iš PVC suteikia baldams subtilų akcentą ir puikiai derinasi su jų dizainu. Ši detalė yra ne tik dekoratyvi, bet ir apsaugo baldus nuo pažeidimų, suteikdama jiems ilgaamžiškumo.

Lovos pagrindas su grotelėmis yra stabilus ir patvarus. Tai ne tik suteikia patogumą miegant, bet ir pabrėžia lovos dizaino subtilumą. Svarbu paminėti, kad lova tiekiamа be čiužinio, leisdama jums pasirinkti jums labiausiai tinkantį sprendimą pagal asmeninius miegamojo poreikius.

Baldų kolekcija sujungia funkcionalumą, stilių ir kokybę, kurianti puikią bazę jūsų namų interjerui. Ji tinka tiek moderniam, tiek klasikiniam dizainui, leisdama jums sukurti jaukią, elegantišką ir tvarkingą erdvę savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai