Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
CA6 komoda vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, miegamajam, biurui
NUOTRAUKOS
CA6 komoda vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, miegamajam, biurui

CA6 komoda vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, miegamajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 80 x 38 x 94 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: balta / Nash ąžuolas / šviesus grafitas.
Baldo rankenėlės plastikinės.Skandinaviško stiliaus vaikų, jaunuolio kambario baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Sukurkite savo vaikui, jaunuoliui žaismingą, modernų bei jaukų interjerą.
Baldas nesurinktas.

CA baldų kolekcijos pasirinkimas  CA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Komoda yra ne tik praktiškas, bet ir stilingas būdas organizuoti savo namų erdvę. Ši baldų detalė sukurta su mintimi apie funkcionalumą ir dizainą, suteikianti jums galimybę ne tik saugoti daiktus, bet ir pridėti stiliaus jūsų interjerui.

Jos kantuotė iš PVC ne tik suteikia tvirtumą, bet ir padeda apsaugoti komodą nuo įvairių pažeidimų, palaikydama jos ilgaamžiškumą. Tai svarbus aspektas, kuris užtikrina, kad jūsų komoda išliks ne tik funkcionali, bet ir estetiškai patraukli ilgą laiką.

Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos drožlės plokštės), kuris yra žinomas dėl savo tvirtumo ir atsparumo. Ši medžiaga užtikrina, kad komoda būtų stabilus ir patvarus, leidžiantis jums naudoti ją su pasitikėjimu ir ramybės jausmu.

Turėdami galimybę pasirinkti iš trijų spalvų variantų - balto, Nash ąžuolo arba šviesaus grafito - galite pritaikyti komodą pagal savo interjero stilių ir poreikius. Šis spalvų pasirinkimas leidžia jums sukurti harmoningą ir patrauklų namų erdvę.

Komodos rankenėlės yra pagamintos iš plastiko, suteikiančio modernų ir švarią išvaizdą. Šios detalės ne tik papildo komodos dizainą, bet ir užtikrina patogų naudojimąsi, suteikdamos lengvumą ir funkcionalumą.

Tai skandinaviško stiliaus vaikų, jaunuolio kambario baldų sistema, kuri atitinka modernių šeimų poreikius ir estetikos standartus. Didelis pasirinkimas leidžia jums sukurti išskirtinį ir pritaikytą erdvę savo namuose, pridedant asmeniškumo ir stiliaus.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai