Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
CA9 pakabinama lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
CA9 pakabinama lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

CA9 pakabinama lentyna vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 100 x 26,5 x 48 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: balta / Nash ąžuolas / šviesus grafitas.
Skandinaviško stiliaus vaikų, jaunuolio kambario baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Sukurkite savo vaikui, jaunuoliui žaismingą, modernų bei jaukų interjerą.
Baldas nesurinktas.

CA baldų kolekcijos pasirinkimas  CA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Pakabinama lentyna su kantuote iš PVC yra ne tik praktiškas, bet ir stilingas sprendimas skandinaviško stiliaus vaikų ar jaunuolio kambariui. Šis baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos drožlių plokštės), kuris užtikrina ne tik tvirtumą, bet ir ilgaamžiškumą. Tai yra idealus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik dizainą, bet ir funkcionalumą savo gyvenamųjų erdvėse.

Lentynos dizainas yra subtilus ir šiuolaikiškas, su įdomiu PVC kantuotės akcentu, kuris ne tik prideda tekstūros, bet ir apsaugo lentynos kraštus nuo galimų pažeidimų. PVC medžiaga yra lengva priežiūra, atspari įbrėžimams ir labai patvari, todėl ši lentyna išsiskiria ne tik dėl išvaizdos, bet ir funkcionalumo.

Baltos, Nash ąžuolo ir šviesaus grafito spalvos pasirinkimas suteikia galimybę pritaikyti lentyną prie įvairių interjero stilių. Baltos spalvos suteikia šviežumo ir šviesumo pojūtį, Nash ąžuolo atspalvis įneša natūralumo ir šilumos, o šviesus grafitas suteikia modernumo ir elegancijos jausmą. Šis spalvų pasirinkimas suteikia jums galimybę sukurti įvairiapusį ir harmoningą kambario dizainą.

Ši pakabinama lentyna yra ne tik stilinga, bet ir labai funkcionali. Jos skandinaviško stiliaus dizainas puikiai tinka šiuolaikiniam gyvenimo būdui ir tinkamas įvairiems daiktams, nuo knygų iki dekoratyvinių elementų ar elektronikos. Tai puikus sprendimas tiems, kurie siekia ne tik tvarkos ir organizuotumo, bet ir estetiško dizaino savo namuose.

Visa ši baldų sistema ne tik papildo kambario išvaizdą, bet ir atitinka aukštus kokybės standartus. Skandinaviško stiliaus vaikų ir jaunuolio kambario baldų sistema su pakabinama lentyna sukuria jaukią ir funkcionalią erdvę, atspindinčią šiuolaikines gyvenimo vertybes.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai