Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
GP12 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui GP12 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui GP12 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
GP12 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
GP12 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
GP12 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

GP12 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 52 x 78,9 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Galimas spalvų pasirinkimas: kalnų uosis/fresko ir briliantinė balta/kalnų uosis.
Užsakant baldus su briliantine balta/kalnų uosio spalva - baldai bus baltos spalvos su kalnų uosio spalvos detalėmis.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Elegantiškos plastikinės kojelės.
Baldų spalvų kombinacijos leis sukurti unikalią kambario atmosferą, kuri trauks Jūsų svečių akis.
Platus modulinių baldų pasirinkimas padės sukurti originalų kambario dizainą.
Baldas nesurinktas.

GP baldų kolekcijos pasirinkimas  GP baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Rašomasis stalas yra neatsiejama darbo aplinka dalis, kurioje svarbu ne tik patogumas, bet ir estetika. Šiame tekste aptarsime rašomąjį stalą su kantuote iš PVC, siūlomą dviem spalvų variantais: kalnų uosis/fresko ir briliantinė balta/kalnų uosis.

Pagrindinis šio rašomojo stalo privalumas yra jo modernus dizainas ir aukštos kokybės medžiagos. Kantuotė iš PVC ne tik suteikia tvirtumą, bet ir užtikrina ilgaamžiškumą bei atsparumą įvairiems kasdieninio naudojimo išbandymams.

Pasirinkę briliantinę baltą/kalnų uosio spalvų kombinaciją, gausite elegantiškus baldus, kuriuos papildys subtilios kalnų uosio spalvos detalės. Ši kombinacija suteiks jūsų darbo erdvei šiuolaikiškumo ir šilumos derinį.

Rašomojo stalo korpusas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos drožlių plokštė), užtikrinant stiprumą ir ilgaamžiškumą. Tai reiškia, kad jūsų stalas išlaikys savo išvaizdą ir funkcionalumą ilgą laiką, nepriklausomai nuo intensyvaus naudojimo.

Elegantiškos plastikinės kojelės ne tik suteikia papildomą stabilumą, bet ir akcentuoja stalo šiuolaikiškumą. Jų modernus dizainas puikiai derinsis su visais interjero stiliais, nuo minimalizmo iki klasikinio.

Galutinė spalvų pasirinkimo galimybė suteikia klientui galimybę pritaikyti stalą pagal savo skonį ir interjero dizainą. Būdamas funkcionalus ir stilingas, šis rašomasis stalas tampa puikiu pagalbininku darbe bei džiugins jūsų akis savo išskirtiniu dizainu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai