Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
BLUE ORTHOPEDIC kietas spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai BLUE ORTHOPEDIC kietas spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
BLUE ORTHOPEDIC kietas spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai
BLUE ORTHOPEDIC kietas spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai

BLUE ORTHOPEDIC kietas spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kietas čiužinys su Pocket spyruoklėmis (be anatominių zonų).
Vienoje pusėje yra profiliuotas putų poliuretanas (2,5 cm), kitoje - kokosas (2 cm).
Putų poliuretanas patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos.
Čiužinio užvalkalą galima nuimti ir skalbti iki 40°C temperatūroje.
Užvalkalas atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą.
Kietumas: labai kietas.
Aukštis - 18 cm.
Nestandartiniai matmenys negaminami.

 

Aprašymas

 

BLUE ORTHOPEDIC kietas spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso sluoksniu yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško patogumo ir palaikymo miego metu. Šis čiužinys sujungia aukštos kokybės medžiagas ir modernią technologiją, siekiant užtikrinti gerą miego kokybę.

Čiužinio dizainas pagrįstas kietomis Pocket spyruoklėmis, kurios suteikia atitinkamą palaikymą jūsų kūnui, be anatominių zonų. Tai yra puiki pasirinkimo alternatyva tiems, kurie mėgsta tvirtą miegamąjį pagalvėlę.

Vienoje pusėje čiužinio yra profiliuotas putų poliuretanas (2,5 cm), suteikiantis papildomą patogumą ir prisitaikymą prie kūno formos. Kitoje pusėje rasite natūralų kokoso sluoksnį (2 cm), kuris ne tik prisideda prie tvirtumo, bet ir suteikia papildomą vėdinimą, padedantį reguliuoti kūno temperatūrą.

Svarbu paminėti, kad putų poliuretanas, naudojamas šiame čiužinyje, yra patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos. Tai suteikia papildomą pasitikėjimą ir ramybę tiems, kurie jautriai reaguoja į alergenus.

Čiužinio užvalkalas yra lengvai nuimamas ir plaunamas iki 40°C temperatūroje, užtikrinant higienišką miegą. Be to, užvalkalas atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą, garantuojantį, kad jame nėra žalingų cheminių medžiagų.

Kietumas šio čiužinio yra kategorizuojamas kaip labai kietas, todėl tai yra puiki pasirinkimo alternatyva tiems, kurie mėgsta tvirtą ir palaikantį miegamąjį pagalvėlę. Čiužinio aukštis siekia 18 cm, suteikiantis pakankamai vietos palaikyti jūsų kūną.

Su BLUE ORTHOPEDIC kietu spyruokliniu Pocket čiužiniu su kokoso sluoksniu galite būti tikri, kad turėsite ramų ir gilų miegą, o ryte atgausite energiją ir jausitės pasiruošę naujiems iššūkiams.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai