Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING FAMILY ZORBA minkštas spyruoklinis Pocket čiužinys su nuvelkamu Silver užvakalu miegamojo lovai HILDING FAMILY ZORBA minkštas spyruoklinis Pocket čiužinys su nuvelkamu Silver užvakalu miegamojo lovai HILDING FAMILY ZORBA minkštas spyruoklinis Pocket čiužinys su nuvelkamu Silver užvakalu miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
HILDING FAMILY ZORBA minkštas spyruoklinis Pocket čiužinys su nuvelkamu Silver užvakalu miegamojo lovai
HILDING FAMILY ZORBA minkštas spyruoklinis Pocket čiužinys su nuvelkamu Silver užvakalu miegamojo lovai
HILDING FAMILY ZORBA minkštas spyruoklinis Pocket čiužinys su nuvelkamu Silver užvakalu miegamojo lovai

HILDING FAMILY ZORBA minkštas spyruoklinis Pocket čiužinys su nuvelkamu Silver užvakalu miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
7 zonų „Pocket“ tipo spyruoklinis čiužinys (256 spyruoklės/m2).
Minkštas čiužinys.
Viena čiužinio pusė padengta kokybišku putų poliuretanu (3 cm), kitoje čiužinio pusėje - lateksas (3,5 cm).
Nuvelkamas antialerginis „Silver“ užvalkalas pagamintas iš 100% poliesterio.
Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Čiužinys supakuotas į ritinį, kad būtų patogu jį transportuoti.
Čiužinio aukštis 21 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING FAMILY ZORBA minkštas spyruoklinis Pocket čiužinys yra aukštos kokybės ir komfortiškas miegamojo sprendimas. Šis čiužinys pasižymi 7 zonų „Pocket“ tipo spyruokliniu dizainu, kuris suteikia optimalų palaikymą kiekvienai kūno daliai. Su 256 spyruoklėmis kvadratiniame metre, šis čiužinys užtikrina subalansuotą miegą ir palaiko sveiką stuburą.

Čiužinys yra minkštas, suteikiantis jums malonų ir relaksuojantį miegą. Viena čiužinio pusė yra padengta kokybišku putų poliuretanu, kuris suteikia minkštumo pojūtį. Kitoje pusėje rasite latekso sluoksnį, užtikrinantį natūralų elastingumą ir patogumą. Ši dvipusė konstrukcija leidžia pasirinkti pageidaujamą miego paviršių.

Anti-alerginis „Silver“ užvalkalas yra dar vienas privalumas šio čiužinio. Pagamintas iš 100% poliesterio, jis ne tik apsaugo nuo alergenų, bet ir suteikia jaukumo jausmą. Užvalkalas yra nuimamas ir lengvai plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje, todėl galėsite lengvai išlaikyti čiužinį švarų ir šviesų.

Čiužinys supakuotas į ritinį, kas daro jį patogų transportuoti. Tai ypač naudinga, kai norite lengvai perkelti čiužinį iš vienos vietos į kitą. Čiužinio aukštis siekia 21 cm, suteikiantis pakankamą palaikymą ir komfortą miegant.

HILDING FAMILY ZORBA minkštas spyruoklinis Pocket čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę, komfortą ir sveiką miegą. Jo unikalus dizainas ir medžiagos užtikrins jums ramų ir atgaivinantį miegą kiekvieną naktį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai