Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
KENAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui KENAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui KENAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
KENAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
KENAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
KENAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui

KENAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 88 x 196 x 71 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: balta / Popiel.
Lova parduodama be čiužinio.
Čiužinio matmenys - 80 x 190 x 8/12 cm (P x G x A).
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Lovos apačioje 2 ištraukiamos patalynės dėžės, kurių matmenys - 89 x 80 x 20 cm (P x G x A).
Patalynės dėžės yra su guminiais, grindų nebraižančiais ratukais. 
Papildomai galima įsigyti apsauginę sienelę lovai.
Baldas nesurinktas.
Baldo surinkimas universalus: galima montuoti tiek kairę, tiek dešinę pusę.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

Ši lova su kantuote iš PVC yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško ne tik patogios ir funkcionalios lovos, bet ir stilingo baldų elemento savo miegamajame. Jos dizainas ir medžiagos pasirinkimas atspindi modernias tendencijas ir suteikia jaukumą jūsų miegamajam.

Kantuotė iš PVC - tai ne tik dekoratyvinė detali, bet ir praktiškas sprendimas. PVC medžiaga yra lengva valyti, atspari drėgmei ir ilgaamžė. Tai reiškia, kad lova išliks švari ir tvarkinga ilgą laiką, suteikdama jums lengvumą priežiūroje.

Baldas, pagamintas iš pušies medienos, suteikia lovai natūralumo ir šilumos pojūtį. Pušies mediena yra ne tik tvirta ir ilgaamžė, bet ir estetiškai patraukli. Jos natūrali tekstūra ir spalva prideda šilumos bei elegancijos miegamajam.

Galima pasirinkti tarp dviejų spalvų variantų: balta arba popiel. Baltos spalvos lova gali pridėti šviesumo ir lengvumo jūsų kambariui, tuo tarpu popielinė atspalvis suteiks švelnumo ir subtilumo jausmą. Šis spalvų pasirinkimas leidžia jums pritaikyti lovą prie savo interjero stiliaus ir asmeninių preferencijų.

Svarbu paminėti, kad ši lova parduodama be čiužinio. Tai suteikia jums galimybę pasirinkti čiužinį pagal savo skonį ir komforto poreikius. Galite pasirinkti tarp skirtingų storio, kietumo ar medžiagos čiužinio variantų, kad jis idealiai atitiktų jūsų miego poreikius.

Ši lova su kantuote iš PVC yra puikus pavyzdys harmoningos kombinacijos tarp funkcionalumo ir dizaino. Ji ne tik suteiks jums patogaus miego vietos, bet ir taps stilingu akcentu jūsų miegamajame.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai