Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
BO1 vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui BO1 vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui BO1 vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui BO1 vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
BO1 vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
BO1 vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
BO1 vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
BO1 vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui

BO1 vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 98 x 210 x 75 cm (P x G x A).
Papildomai prie BO1 lovos galima įsigyti patalynės dėžę arba vietoj patalynės dėžės papildomą ištraukiamą lovą. Pasirinkimą galite atlikti skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Patalynės dėžė yra su guminiais, grindų nebraižančiais ratukais. 
Papildoma ištraukiama lova yra su guminiais, grindų nebraižančiais ratukais, kurie turi stabdžius.
Ištraukiama lova yra su patalynės dėže.
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: riešutas / natūrali pušis / balta / antracitas.
Lova parduodama be čiužinio.
Maksimalus čiužinio aukštis - 12 cm.
Užsakant lovą kartu su papildoma ištraukiama lova, ištraukiamoje lovoje galimas tik putų poliuretano čiužinys (h 8 cm).
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Papildomai galima įsigyti apsauginę sienelę lovai.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

Lova su ištraukiamu mechanizmu yra puikus sprendimas tiems, kurie vertina ne tik patogumą, bet ir funkcionalumą savo miegamajame. Ši lėta ištraukiamoji lova praturtina ne tik jūsų poilsio patirtį, bet ir suteikia praktiškumo elementų.

Guminiai ratukai, įmontuoti į šios lovos dizainą, ne tik leidžia lengvai ištraukti ir sudėti lovą, bet ir užtikrina, kad nebus braižoma grindys. Šie ratukai turi integruotus stabdžius, kurie sustabdo lovos judėjimą, suteikiant jums saugumą ir patogumą. Tai ypač svarbu tiems, kurie nori išlaikyti grindis sklandžias ir nepažeistas.

Ištraukiama lova taip pat turi pranašumą - patalynės dėžę. Ši dėžė yra puiki vieta saugoti lovų aprangą ar bet kokią kitą reikalingą patalynę. Tai ne tik taupo vietą, bet ir suteikia tvarką jūsų miegamajame, išvengiant nereikalingų daiktų kumščio.

Lovos kantuotė, pagaminta iš PVC, yra dar vienas prabangos ir funkcionalumo detalė. Šis medžiagos pasirinkimas ne tik atrodo elegantiškai, bet ir lengvai prieinamas prie priežiūros. PVC kantuotės dizainas suteikia lovai modernų ir rafinuotą išvaizdą, atitinkančią šiuolaikines interjero tendencijas.

Baldas, pagamintas iš pušies medienos, garantuoja tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Pušies mediena yra žinoma dėl savo stiprumo ir natūralios grožio. Šis medžiagos pasirinkimas taip pat suteikia lovai natūralų, šiltą atspalvį, kuris gali puikiai derėti prie įvairių interjero stilių.

Spalvų pasirinkimas, kurį siūlo ši lova - nuo riešuto ir natūralios pušies iki balto ir antracito - suteikia jums galimybę pasirinkti tokį atspalvį, kuris geriausiai atitiks jūsų asmeninį skonį ir jau egzistuojantį namų dizainą. Visas šios lovos savybės sudaro subalansuotą ir funkcionalų baldą, kuris praturtins jūsų namų erdvę.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai