Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
BO1+BO2 vaikiška lova su patalynės dėže vaikų, jaunuolio kambariui BO1+BO2 vaikiška lova su patalynės dėže vaikų, jaunuolio kambariui BO1+BO2 vaikiška lova su patalynės dėže vaikų, jaunuolio kambariui BO1+BO2 vaikiška lova su patalynės dėže vaikų, jaunuolio kambariui BO1+BO2 vaikiška lova su patalynės dėže vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
BO1+BO2 vaikiška lova su patalynės dėže vaikų, jaunuolio kambariui
BO1+BO2 vaikiška lova su patalynės dėže vaikų, jaunuolio kambariui
BO1+BO2 vaikiška lova su patalynės dėže vaikų, jaunuolio kambariui
BO1+BO2 vaikiška lova su patalynės dėže vaikų, jaunuolio kambariui
BO1+BO2 vaikiška lova su patalynės dėže vaikų, jaunuolio kambariui

BO1+BO2 vaikiška lova su patalynės dėže vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 98 x 210 x 75 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: riešutas / natūrali pušis / balta / antracitas.
Lova parduodama be čiužinio.
Čiužinio matmenys - 90 x 200 x 8/12 cm (P x G x A).
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Lova su patalynės dėže. Patalynės dėžė turi guminius, grindų nebraižančius ratukus. 
Papildomai galima įsigyti apsauginę sienelę lovai.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

Lova, pritaikyta tiek moderniems, tiek klasikiniams interjerams, sukurta su dėmesiu ne tik į išvaizdą, bet ir į kokybę. Lova puikiai atitinka šiuolaikines tendencijas ir turi savitą žavesį, kurį lemia kruopščiai atrinktos medžiagos ir dėmesys detalėms.

Lovos kantuotė pagaminta iš aukštos kokybės PVC, suteikianti jos dizainui šiuolaikiškumo ir išskirtinio vizualinio efekto. Ši medžiaga ne tik yra tvirta ir ilgaamžė, bet ir lengvai prieinama įvairiems dizaino sprendimams. Tai suteikia galimybę pasirinkti iš kelių spalvų - riešutas, natūrali pušis, balta arba antracitas, leidžianti jums tinkamai derinti lovos dizainą prie jūsų kambario spalvų paletės.

Baldas pagamintas iš kokybiškos pušies medienos, kuri užtikrina ne tik tvirtumą, bet ir estetišką išvaizdą. Pušies mediena yra žinoma savo natūralia šiluma ir išlaikys savo formą ilgą laiką. Tai suteikia lovos dizainui natūralumo ir šilumos, prisidedant prie jaukumo atmosferos jūsų miegamajame.

Svarbu paminėti, kad lova parduodama be čiužinio. Tai suteikia jums galimybę pasirinkti patinkantį čiužinį pagal jūsų asmeninius poreikius ir skonį. Šis sprendimas ne tik suteikia jums didesnę laisvę pasirinkti, bet ir leidžia pritaikyti lovą pagal savo asmeninius poreikius ir stilių.

Ši lėtai auganti, puikios kokybės lova yra ne tik baldas miegamajam, bet ir investicija į jūsų gerąją naktį ir ilgalaikį komfortą. Su savo elegancija, tvirtumu ir pasirinkimo galimybėmis ji tikrai pritrauks tiek dizaino, tiek funkcionalumo šalininkus.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai