Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
DARIUS vaikiška dviaukštė lova vaikų, jaunuolio kambariui DARIUS vaikiška dviaukštė lova vaikų, jaunuolio kambariui DARIUS vaikiška dviaukštė lova vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
DARIUS vaikiška dviaukštė lova vaikų, jaunuolio kambariui
DARIUS vaikiška dviaukštė lova vaikų, jaunuolio kambariui
DARIUS vaikiška dviaukštė lova vaikų, jaunuolio kambariui

DARIUS vaikiška dviaukštė lova vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 88 x 196 x 165 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: riešutas / natūrali pušis / balta / antracitas.
Lova parduodama be čiužinių.
Čiužinių matmenys - 80 x 190 x 8/12 cm (P x G x A).
Platus čiužinių pasirinkimas.
Lovos apačioje 2 ištraukiamos patalynės dėžės, kurių matmenys - 89 x 82 x 20 cm (P x G x A).
Patalynės dėžės yra su guminiais, grindų nebraižančiais ratukais. 
Papildomai galima įsigyti apsauginę sienelę lovai.
Baldas nesurinktas.
Baldo surinkimas universalus: galima montuoti tiek kairę, tiek dešinę pusę.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

Ši lova yra ne tik funkcionali miegamąja vieta, bet ir stilingas ir kokybiškas baldas, kuris pridės elegancijos jūsų miegamajam. Lova pasižymi kantuota konstrukcija, naudojant PVC detales, kas suteikia jai modernaus ir tvirtumo įspūdį. Tai yra ne tik funkcionalus, bet ir estetiškai patrauklus sprendimas, kurį galima derinti su įvairiais interjero stiliais.

Baldas gaminamas iš kokybiškos pušies medienos, kuri užtikrina ne tik tvirtumą, bet ir natūralumą jūsų miegamojo erdvėje. Pušies mediena yra žinoma savo ilgaamžiškumu ir elegancija, tad ši lova bus ne tik funkcionalus baldas, bet ir ilgalaikė investicija į jūsų komfortą.

Lova parduodama su įvairiomis spalvų parinktimis, įskaitant riešutą, natūralią pušį, baltą ir antracitą. Ši platus spalvų pasirinkimas leidžia jums lengvai pritaikyti lovą prie savo interjero ir asmeninių skonių. Ar jūs renkatės šiltą natūralaus medžio atspalvį arba modernų antracitą, ši lova tikrai tiks jūsų skoniui.

Svarbu pažymėti, kad lova parduodama be čiužinių. Tai suteikia jums galimybę pasirinkti patinkantį jums čiužinį, kuris geriausiai atitiks jūsų miegamojo poreikius. Ši galimybė leis jums sukurti asmeninį ir prabangų miegamąjį pagal savo pageidavimus.

Visa tai daro šią lovą ne tik patrauklią ir funkcionalią, bet ir universalų pasirinkimą, tinkantį įvairiems interjero stiliams ir asmeniniams poreikiams. Ji yra puiki galimybė tiems, kurie vertina ne tik stilių, bet ir kokybę savo miegamajame.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai