Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
TADAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui TADAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui TADAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui TADAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui TADAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
TADAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
TADAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
TADAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
TADAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
TADAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui

TADAS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 99 x 206 x 80 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: riešutas / natūrali pušis / balta / antracitas.
Lova parduodama be čiužinių.
Viršutinės lovos čiužinio matmenys - 90 x 200 x 8/12 cm (P x G x A).
Ištraukiamos lovos čiužinio matmenys - 90 x 197 x 8 cm (P x G x A).
Ištraukiamoje lovoje galimas tik putų poliuretano čiužinys.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Papildoma ištraukiama lova yra su guminiais, grindų nebraižančiais ratukais, kurie turi stabdžius.
Apatinė ištraukiama lova yra su patalynės dėže.
Papildomai galima įsigyti apsauginę sienelę lovai.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

TADAS baldų kolekcijos pasirinkimas  TADAS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lova su kantuote iš PVC yra elegantiškas ir funkcionalus baldas, kuris atneša šilumą ir stilių į jūsų miegamąją. Šio lovos dizainas suteikia jai unikalumo ir išskirtinumo, o kruopščiai atrinktos medžiagos užtikrina ne tik estetinį grožį, bet ir ilgaamžiškumą.

Lova pagaminta iš aukštos kokybės pušies medienos, kuris žinomas savo tvirtumu ir ilgaamžiškumu. Šis natūralus medžio pasirinkimas suteikia lovai ne tik išskirtinio vizualinio efekto, bet ir natūralumo jausmą. Pušies šiltas atspalvis gali būti pasirinktas riešuto, natūralios pušies, balto arba antracito spalvos, suteikiant jums galimybę pritaikyti lovos išvaizdą pagal savo skonį ir interjero spalvų paletę.

Kantuota PVC detales ne tik papildo lovos dizainą, bet ir suteikia tvirtumą bei ilgaamžiškumą. Ši medžiaga yra lengva priežiūros ir atspari įvairioms aplinkos įtakoms, todėl lova išlieka nepriekaištinga ilgą laiką. Be to, kantuotos detalės suteikia lovos linijoms elegancijos ir šiuolaikiško stiliaus.

Frezuotos baldo rankenėlės yra smagus detalių priedas, kuris ne tik suteikia lovos išvaizdą, bet ir užtikrina patogumą naudojant stalčius. Šios subtilios detalės puikiai derinasi su bendru lovos dizainu, pridedant jai išskirtinio charakterio.

Guoliniai stalčių bėgeliai yra dar vienas funkcionalumas, kuris prideda praktiškumo šiai lovai. Šie bėgeliai suteikia lengvą prieigą prie lovos apačioje esančių stalčių, leisdami saugoti ir paslėpti asmeninius daiktus taip, kad jie būtų lengvai pasiekiami, tačiau tuo pat metu tvarkingai ir elegantiškai sutvarkyti.

Ši lova su kantuote ne tik tampa pagrindiniu miegamosios kambario akcentu, bet ir praturtina jūsų miegamąją moderniu dizainu ir aukštos kokybės medžiagomis. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško ne tik komforto, bet ir stilingo miegamosios kambario įrengimo.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai