Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
PENSACOLA 11 NATŪRALUS ĄŽUOLAS rašomasis stalas, darbo stalas, konsolė svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
PENSACOLA 11 NATŪRALUS ĄŽUOLAS rašomasis stalas, darbo stalas, konsolė svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

PENSACOLA 11 NATŪRALUS ĄŽUOLAS rašomasis stalas, darbo stalas, konsolė svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 60 x 76 cm (P x G x A).
Baldas gaminamas iš MDF dengto dekoratyviniu melaminu.
Baldo spalva - natūralus ąžuolas. 
PENSACOLA kolekcijos baldų durelės dekoruotos poliratanu.
Juodos metalinės rankenėlės ir kojelės.
Stilingi modernūs baldai su retro detalėmis derės bet kurio stiliaus interjere.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

PENSACOLA baldų kolekcijos pasirinkimas  PENSACOLA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

PENSACOLA rašomasis stalas - tai išskirtinio dizaino baldas, sukurtas su sąmoningumu dėl stiliaus ir funkcionalumo. Šis rašomasis stalas yra pagamintas iš kokybiško MDF, kuris dengtas dekoratyviniu melaminu, suteikiančiu baldams ne tik ilgaamžiškumą, bet ir stilingą natūralaus ąžuolo atspalvį.

Baldo išvaizdą puošia išskirtinės detalės - durelės, dekoruotos poliratanu, kuris suteikia baldams subtilumo ir elegancijos prisilietimą. Ši medžiaga ne tik prideda tekstūros, bet ir sukuria jaukų, natūralų įspūdį, kuris harmoningai tinka įvairiems interjero stiliams.

PENSACOLA rašomojo stalo spalva - natūralus ąžuolas, kuris suteikia jam šilumos ir švelnumo. Šis natūralus atspalvis suteikia galimybę lengvai derinti šį baldą su kitais interjero elementais, nesvarbu, ar tai būtų modernus minimalistinis stilius, ar klasikinis ir elegantiškas dizainas.

Stalui suteikia charakterio juodos metalinės rankenėlės ir kojelės, kurios ne tik atlieka praktinę funkciją, bet ir suteikia PENSACOLA rašomajam stalui modernaus ir šiuolaikiško išvaizdos akcento. Šis subtilus jungimas tarp retro detalių ir modernaus dizaino sukūrė baldus, kurie ne tik patrauklūs vizualiai, bet ir labai funkcionalūs.

PENSACOLA kolekcijos rašomasis stalas - tai ne tik praktiškas baldas, kuris tinka rašymui ir darbui, bet ir stilinga interjero detalė, kuri papildys bet kurį erdvės dizainą. Šis stalas įkvepia kurti harmoningus ir jaukius erdvės sprendimus, sukurdami modernų ir elegantišką atmosferą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai