Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
Nauja
EAGLE RUDAS išdidinamas pietų stalas svetainei, valgomajam, virtuvei EAGLE RUDAS išdidinamas pietų stalas svetainei, valgomajam, virtuvei EAGLE RUDAS išdidinamas pietų stalas svetainei, valgomajam, virtuvei
NUOTRAUKOS
EAGLE RUDAS išdidinamas pietų stalas svetainei, valgomajam, virtuvei
EAGLE RUDAS išdidinamas pietų stalas svetainei, valgomajam, virtuvei
EAGLE RUDAS išdidinamas pietų stalas svetainei, valgomajam, virtuvei

EAGLE RUDAS išdidinamas pietų stalas svetainei, valgomajam, virtuvei

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 160 - 240 x 90 x 76 cm (P x G x A).
Stalviršis gaminamas iš 5,5 mm keramikos ir 6 mm grūdinto stiklo.
Stalviršio spalva - rudas blizgus marmuras.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Stalo kojų spalva - juoda.

 

Aprašymas

 

EAGLE RUDAS išdidinamas pietų stalas sukuria elegantišką ir modernų atmosferą jūsų valgomajame ar darbo vietoje. Šis stalas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina aukštos kokybės dizainą ir funkcionalumą.

Stalviršis, pagamintas iš 5,5 mm keramikos ir 6 mm grūdinto stiklo, suteikia stalo paviršiui ypatingą tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Rudas blizgus marmuras, pasirinktas stalviršio spalva, suteikia stalui prabangos ir šilumos jausmą. Ši spalva puikiai derinasi su skirtingomis interjero schemomis, suteikdama jūsų erdvei išskirtinį akcentą.

Stalo kojos pagamintos milteliniu būdu dažyto metalo, kuris ne tik suteikia stabilią struktūrą, bet ir atsparumą įvairiems kasdienio naudojimo iššūkiams. Kojų spalva - juoda, kuri suteikia modernų ir subtilų kontrastą su rudo marmuro atspalviu.

EAGLE RUDAS stalas ne tik patrauklus vizualiai, bet ir labai funkcionalus. Jo išdidinamoji konstrukcija leidžia lengvai prisitaikyti prie skirtingų asmeninių ar profesionalių reikmių. Tai puikus pasirinkimas tiek šeimos vakarienei, tiek svarbiems susitikimams su draugais ar kolegomis. Šis stalas ne tik papuoš jūsų erdvę, bet ir suteiks jums ilgalaikį malonumą dėl jo išskirtinio dizaino ir aukštos kokybės medžiagų.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai